Snow Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,027 TOPLAM İNDİRME

Snow Bros efsane oyunun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur

Snow Bros ilk olarak 90'lı yıllarda atari salonlarındaki oyun makinaları için yayınlanmış aynı ada sahip olan retro atari oyununun mobil cihazlara uyarlanmış yeni versiyonudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Snow Bros'da iki kardeşin hikayesi konu alınıyor. Snow Bros adlı kardeşler oyunumuzda canavarlar tarafından kaçırılan güzel bir prensesi kurtarmaya çalışmaktalar. Biz de onlara bu maceralarında yardımcı oluyoruz ve sayısız canavarla yüzleşerek amaçlarını gerçekleştirmelerini sağlıyoruz.

Snow Bros oynanış olarak basit bir mantığa sahip olan; fakat ustalaşması zaman alan bir oyun. Oyunda kahramanlarımız düşmanları olan canavarlara kar topu atarak onları koca kar toplarına çeviriyorlar ve yuvarlayarak diğer canavarları da yok edebiliyorlar. Ayrıca özel olarak tasarlanmış bölümlerde bölüm sonu canavarları ile karşılaşıyoruz ve bu canavarlar karşısında özel taktikler izleyerek onları yenebiliyoruz.

Snow Bros'da 50'yi aşan farklı bölüm, 20 farklı canavar türü, akıllı telefon ve tabletlere optimize edilmiş yenilenmiş grafikler ve liderlik tahtaları oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Snow Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
659 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Snow Bros ile klasik eğlence geri dönüyor!

Snow Bros eğer 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığınız klasik oyunları özlüyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir atari oyunu olan Snow Bros'ta iki kardan adam kardeşin hikayesi konu alınıyor. Bu iki kardeş oyun boyunca canavarlar tarafından kaçırılan güzel prensesin peşinden koşuyor ve onu kurtarmaya çalışıyor. Bu iş için ise diyar diyar geziyoruz ve farklı türde canavarlarla savaşıyoruz.

Snow Bros kendine has oyun yapısı olan bir oyun. Oyunda kahramanlarımız canavarlarla baş edebilmek için kar toplarını kullanıyorlar. Yeterince kar topunu canavarların üzerinde attığımızda ise canvarlar dev kar toplarına dönüşüyorlar ve onları aşağı yuvarlayarak diğer canavarları yok edebiliyoruz. Oyunda bizi heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da bekliyor. Bölümlerde canavarlarla savaşırken dikkat etmemiz gereken şey ise zaman. Eğer çok oyalanırsak bal kabağı hayaleti peşimize düşüyor. Bu nedenle hem hızlı, hem de dikkatli bir şekilde bölümleri geçmeliyiz.

Snow Bros'un mobil cihazlara uyarlanan versiyonu yenilenmiş grafikler sunuyor ve göze hoş görünüyor. Bunun yanında oynanışta oyunun orjinaline sadık kalınmış. Eğer nostalji yapmak ve eski anılarınızı eğlenceli bir şekilde canlandırmak isterseniz Snow Bros'u kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GUN BROS 2

    GUN BROS 2, GUN BROS serisinin ikinci oyunu olarak yayınlanıyor.
  • Big Snow City 2

    Aksiyon dolu dakikalar bizleri bekliyor.
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Snow Kids

    Kar toplarını fırlatarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirin.
  • Draw on Snow

    Draw on Snow uygulamasını kullanarak karın üzerine resim çizebilir veya birinin ismini yazabilirsiniz.
  • Wicked Snow White

    Wicked Snow White, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • SNOW

    SNOW uygulamasını kullanarak fotoğraf ve videolarınızı Android cihazlarınızda hareketli etiketlerle renklendirebilirsiniz.
  • Snow Blower Truck Sim 3D

    Snow Blower Truck Sim 3D gerçekçi bir simülasyon oyunudur