Soap Dodgem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Soap Dodgem, keyifli ve eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda her biri birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Soap Dodgem, temizlik yaparak bakterileri yok ettiğiniz bir oyundur. Sabunları kaydırarak tüm bakterileri ortadan kaldırmanız gereken oyunda zorlu labirentleri de aşmanız gerekiyor. Mümkün olduğunca en kısa sürede bölümleri tamamlamanız gereken oyunda onlarca zorlu bölüm bulunuyor. Kendi bölümlerinizi de oluşturabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Renkli ve eğlenceli atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Soap Dodgem oyununu sakın kaçırmayın. Basit oynanışı ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken Soap Dodgem sizleri bekliyor.

Soap Dodgem oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Soap Dodgem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Keyifli bir bulmaca oyunu

Soap Dodgem, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu onlarca bölümün üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda düşman bakterileri ortadan kaldırmak için çabalıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu olan Soap Dodgem, temizlik yaparak bakterileri ortadan kaldırmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda onlarca zorlu bölümü tamamlamaya ve labirentleri aşmaya çalışıyorsunuz. Tüm düşmanları ortadan kaldırarak yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda işiniz de oldukça zor. Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda her biri birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Mümkün olduğunca en kısa sürede bölümleri tamamlamanız gereken oyunda onlarca zorlu bölüm bulunuyor. Ayrıca kendi bölümlerinizi de oluşturabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Renkli ve eğlenceli atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Soap Dodgem oyununu sakın kaçırmayın. Soap Dodgem mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim.

Soap Dodgem oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu