Soccer Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,244 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.

Soccer Stars ücretsiz oynanabilir online futbol oyunu. Miniclip tarafından geliştirilen Soccer Stars, kuş bakışı kamera açısından eski futbol oyunlarını hatırlatan oynanış sunuyor. Gerçek futbolcular yerine onları temsil eden dairelerin sahada dolaştığı futbol oyunu, hem online (internetli) hem de internetsiz oynanabiliyor. Soccer Stars APK indir seçeneğiyle futbol severlerle buluşuyor.

Soccer Stars APK İndir

Soccer Stars APK Android oyununda hızlı tempolu maçlara hazırlıklı olun. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, bağımlılık yaratan oynanışla dolu çok oyunculu (multiplayer) futbol oyunu. Online ve internetsiz futbol oyununda sahaya çıkın, arkadaşlarınıza meydan okurken dünyanın en iyi futbol kulüplerine karşı oynayın ve futbol dünya kupasını kazanın.

  • Çok oyunculu (Multiplayer) futbol oyunu: Sert tekme ama akıllı tekme. Topu en iyi oyuncularınıza verin, arkadaşlarınıza meydan okuyun ve çok oyunculu özellikle dünyanın en iyi takımlarına karşı mücadele edin. Güçlü olun, penaltı vuruşunu doğru yapın, bu sizin oyununuz ve dünya kupasını kazanmak sizin elinizde. O mükemmel vuruşu yapın. Efsane olun! Dünya Kupasını kazanmak için gerekenlere sahip misiniz?
  • Geliştirilmiş oynanış: Her yeni güncellemeyle en iyi Soccer Stars deneyimi. Futbol ve çok oyunculu deneyim güzel animasyonlarla bir araya geliyor. Tekmelemeye hazır olun.
  • Vuruş futbolu: Vuruş futbolu! Futbol sahasına çıkın ve oyunun zirvesinde olmak için sıkı çalışın. Bu mükemmel vuruş hedefini elde etmek için sağa ve sola hafifçe vurun. Tüm açıları kontrol edin, konsantre olun, diğer takımın futbol sahasındaki hareketlerini tahmin edin. Vuruş stratejiniz sizi hayal ettiğinizden çok daha ileriye götürecek. O mükemmel vuruş golünü atabilmek için rakibinizin görünürlüğünü engellemeyi unutmayın.
  • Dünya Kupasını kazanın: Futbol dünya kupasında herhangi bir kulüp veya milli takıma karşı oynayın. Siz ve dünyanın en iyilerine karşı en iyi futbol hareketleriniz. Bu çok oyunculu oyunda tüm arkadaşlarının arasından geçin ve şampiyon olun.

Basit oynanış ve harika fiziklere sahip Soccer Stars’ı indirmek kolay ve oynaması eğlencelidir. Gerçek rekabetçi tarzda online langırt maçları için tüm dünyadaki rakiplerinize meydan okuyun. Farklı ülkelerden farklı seviyelerde mücadele edin. Dünyanın her yerinden insanlara veya arkadaşlarınıza karşı online oynayın. Facebook hesabınızla giriş yapın ve arkadaşlarınıza futbol efsanesi olmanın ve kupayı eve götürmenin ne demek olduğunu göstermeleri için meydan okuyun. İnternetiniz mi yok? Aynı cihazda arkadaşınıza karşı oynayabilirsiniz.

 

Elifcan Mehekli Çakmak

Soccer Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,749 TOPLAM İNDİRME
33.6 MB DOSYA BOYUTU

Futbol oyunları kategorisine yepyeni bir soluk getiren Soccer Stars tüm futbolseverler tarafından oynanması gereken yapımlardan biri.

Soccer Stars ücretsiz olarak sunulan keyifli bir futbol oyunudur. Ünlü Miniclip tarafından üretilen bu oyunda son derece yaratıcı bir tema kullanılmış. Oyuna kuşbakışı kameradan hükmediyoruz ve gerçek oyuncular yerine ülke bayraklarını taşıyan diskleri kontrol ediyoruz.

Oyunda gerçekten etkileyici bir fizik motoruna yer verilmiş. Topa vurunca duvardan sekebiliyor veya oyunculara çarpıp geri dönebiliyor. Topun çarpması esnasında sektiğinde güç kaybetmesi ve çarptığı yerde renkli kıvılcımların çıkması da oyunu keyifli kılan detaylar arasında. Bu tarz ayrıntılar önemsiz gibi görünse de fizik tabanlı bir oyun için oldukça önemli.

Oyunun en büyük artılarından bir tanesi de çevrimiçi turnuvalara katılabilme şansı vermesi. Bu oyun modunda arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilirsiniz. Eğer o an internet bağlantınız yoksa çevrimdışı turnuvalara da katılabilirsiniz.

İlk başlarda oyunda çok az takım açık ve seçilebilir durumda. Turnuvaları kazandıkça yeni takımlar açabilir ve bu takımları seçerek yolunuza devam edebilirsiniz. Futbol oyunlarına merakınız varsa Soccer Stars tamamen farklı bir deneyim sunuyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.