SolForge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

SolForge kaliteli bir kart oyunudur

SolForge boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil kart oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz SolForge'da kendi destenizi dizerek rakiplerinizin karşısına çıkıyorsunuz ve kartlarınızın avantajlarından ve düşmanlarınızın zayıf noktalarından faydalanarak karşılaşmaları kazanmaya çalışıyorsunuz. Oyuncular kart destelerini oynadıkça toplayacakları yeni kartlarla zenginleştirebiliyorlar veya satın alabiliyorlar.

SolForge hem tek kişilik olarak yapay zekaya karşı, hem de çok oyunculu olarak diğer oyunculara karşı oynanabilen bir oyun. Oyunda özel ödüllü turnuvalar da yer almakta. SolForge seviye atlama temeli üzerine kurulu bir kart oyunu. Oyunda oynadığınız kartlar siz oynadıkça seviye atlıyorlar ve daha güçlü hale geliyorlar. Oyunda hangi kartı oynayacağınızı belirlemek ve doğru stratejiyi seçmek ise tamamen oyuncuya bırakılıyor.

SolForge oyuna alışmanız için kullanabileceğiniz bir başlangıç kılavuzuna da sahip.

Can Erdil Şentürk

SolForge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

SolForge ile eğlenceyi yanınızda taşıyabilirsiniz

SolForge oyunculara uzun süren bir eğlence sunabilen bir mobil kart oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz SolForge ile farklı kahramanları temsil eden birçok değişik kartı koleksiyonunuza katabiliyorsunuz ve bu kahramanların güçlerini birleştiren desteler oluşturarak rakip lerinizle çarpışabiliyorsunuz. SolForge'da kahramanlarımızın sahip olduğu yetenekler kadar düşmanımızın zayıflıkları ve avantajları da önemli. Bu nedenle kartlarımızı karşılaşmalar sırasında kullanırken stratejik bir şekilde düşünmemiz gerekiyor.

SolForge oynadıkça kartlarınızı geliştirebildiğiniz bir oyun. Seviye atlama temeli üzerine kurulmuş SolForge'da kartlarınızı her oynadığınızda kartlarınız güçlenmekte ve sık kullandığınız kartlar süper yeteneklere kavuşabilmekte. Kartlarımızın gücünü ise düzenlenen özel turnuvalara katılarak gözler önüne serebiliyoruz.

SolForge tek kişilik oynanabildiği gibi internet üzerinden diğer oyunculara karşı da oynanabiliyor. Oyunun çoklu oyuncu modu daha heyecanlı karşılaşmalar yapmanıza imkan tanımakta. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.