Solitairica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Solitairica, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kağıt oyunudur.

Solitairica, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kağıt oyunudur. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Solitairica ile hem kart oyunu oynuyor hemde rakibinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Savaşı ve efsane kart oyunu Solitaire'i tek bir yerde birleştiren Solitairica, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Solitairica ile hem rakiplerinizle dövüşüyor hemde kart oyunu oynuyorsunuz. Stratejik kararlar vererek oyunu kazanmaya çalışıyor ve puanlarınızı yükseltmeye çalışıyorsunuz. Klasik Solitaire'den çok daha farklı bir şekilde karşımıza çıkan Solitairica, RPG mücadelelerini de içeriyor. Silah koleksiyonları toplayabilir, ordularınızı savaşa hazırlayabilir ya da mistik dünyada geçen oyunda cesurca savaşlara katılabilirsiniz. Birbirinden farklı özel yeteneklerin ve becerilerin yer aldığı oyunda her oyuncunun keşif etmesi gereken büyük bir dünya yer alıyor. Gizem ve macera dolu bu oyunu sakın kaçırmayın. Kart oyunundan hoşlanıyorsanız ve kendinizi savaşlardan koparamıyorsanız bu oyun tam size göre.

Oldukça yüksek kaliteli grafiklerin ve seslerin yer aldığı oyunda zorlu görevler sizleri bekliyor. Kartlarınızı yükseltebilir, becerilerinizi geliştirebilir ve gücünüze güç katabilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan Solitairica'yı sakın kaçırmayın.

Solitairica oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

Solitairica

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Solitairica, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kağıt oyunudur.

Solitairica, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kağıt oyunu olarak dikkat çekiyor. Eğlenceli ve farklı bir oyun olarak karşımıza çıkan Solitairica ile hem kart oyunu oynuyor hemde rakiplerinizde mücadele ediyorsunuz.

Strateji tabanlı bir mücadele oyunu olarak karşımıza çıkan Solitairica, efsane kart oyunu ile RPG oyunlarını birleştirerek yepyeni bir kurgu sunuyor. Oyunda rakiplerinizle mücadele ediyor ve yaptığınız hamlelere göre rakipleriniz yenmeye çalışıyorsunuz. Oyunda mistik bir dünyada mücadele ediyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda birbirinden farklı yetenekleri ve becerileri keşfedebiliyor ve daha güçlü olabiliyorsunuz. Gizem ve macera dolu oyunda silah koleksiyonları toplayabilir, ordularınızı geliştirebilir ve cesurca savaşabilirsiniz. Oyunu kazanmak için düşünerek ilerlemeli ve oyundan kopmamalısınız.

kaliteli grafiklerin ve seslerin yer aldığı oyunda birbirinden zorlu görevler sizleri bekliyor. Solitairica oyununda kartlarınızı yükseltebilir, becerilerinizi geliştirebilir ve gücünüze güç katabilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan Solitairica'yı sakın kaçırmayın.

Solitairica oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.