Soul Saver: Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.

Farklı savaş kahramanlarını yöneterek kötü canavarlara karşı mücadele edebileceğiniz Soul Saver: Idle RPG, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen sıra dışı bir savaş oyunudur.

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli savaş müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli savaş karakterleri ve aletleri kullanarak canavarlarla savaşmaktır. Oyun hem çevrimiçi, hem de çevrimdışı olarak oynanmaktadır. Çevrimiçi özelliği sayesinde dünyanın farklı bölgelerinden oyunculara karşı mücadele edebilir ve zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Oyun içerisinde farklı özelliklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca canavarları öldürmek için kullanabileceğiniz alev topu, kılıç, balta, ok, silah ve tüfek gibi birçok savaş aleti bulunmaktadır. Savaş haritası üzerinde ilerleyerek verilen görevleri tamamlamalı ve canavarları öldürerek ganimet toplamalısınız. Bu sayede karakterlerinizin özelliklerini geliştirebilir ve farklı silahlar satın alabilirisiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Soul Saver: Idle RPG, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Soul Saver: Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
725.2 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.

Garip görünümlü yaratılarla karşı mücadele ederek macera dolu savaşlara katılabileceğiniz Soul Saver: Idle RPG, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyun kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmıştır. Yüzlerce farklı savaş karakteri ve canavar bulunmaktadır. Ayrıca savaş esnasında yaratıkları öldürmenizde size yardımcı olacak kılıç, ok, balta, alev topları, tüfek ve daha onlarca farklı silah yer almaktadır. Bu savaş aletlerinden faydalanarak karşınıza çıkan tüm canavarları öldürebilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Topladığınız ganimetleri kullanarak yeni savaş malzemeleri satın alabilir ve karakterlerinizi geliştirebilirsiniz.

Oyunu çevrimiçi ve çevrimdışı olarak oynayabilirsiniz. Çevrimiçi modu sayesinde dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele edebilir ve sıralamada adınızı zirveye yazdırabilirsiniz. Ayrıca çeşitli ödüller kazanabilir ve daha fazla ganimet toplayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Soul Saver: Idle RPG, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardian Soul

    Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Soul Taker: Face of Fatal Blow

    Gerçek zamanlı MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Idle Gangster

    Şehrin yönetimini almaya çalışacağız.