Space Rangers: Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu

Space Rangers: Legacy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Uzayın derinliklerinde geçen oyunda kendi filonuzu kuruyor ve diğer oyuncularla kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir rol yapma oyunu olan Space Rangers: Legacy, uzayın derinliklerinde geçen bir oyundur. Efsanevi mücadelelere girişebileceğiniz oyunda evreni kurtarmaya çalışıyorsunuz. Tüm galaksiyi ele geçirmek için çabaladığınız oyunda stratejik taktikler geliştiriyorsunuz. Destansı bir atmosfer sunan oyunda güçlü filolar da kurabiliyorsunuz. Uzaya merakı olanların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Space Rangers: Legacy, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Gerçekçi atmosferi ve kaliteli grafikleriyle harika bir mobil oyun. Diğer oyuncularla ticaret yapabileceğiniz, amansız savaşlara girişebileceğiniz ve soygunlar yapabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Space Rangers: Legacy oyununu sakın kaçırmayın.

Space Rangers: Legacy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Space Rangers: Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
518 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir rol yapma oyunu

Space Rangers: Legacy, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda kendi filonuzu kuruyor ve düşman filolarla amansız savaşlara girişiyorsunuz.

Uzayın derinliklerinde geçen bir rol yapma oyunu olarak dikkat çeken Space Rangers: Legacy'de evreni kötü niyetli düşmanlardan kurtarmak için mücadele ediyorsunuz. Kendi güçlü filonuzu kurduktan sonra diğer oyuncularla mücadeleye giriştiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Gerçekçi atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda stratejinizi konuşturmalısınız. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda işiniz oldukça zor. Uzaya merakı olanların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Space Rangers: Legacy, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Gerçekçi atmosferi ve kaliteli grafikleriyle harika bir mobil oyun. Diğer oyuncularla ticaret yapabileceğiniz, amansız savaşlara girişebileceğiniz ve soygunlar yapabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz Space Rangers: Legacy oyununu sakın kaçırmayın.

Space Rangers: Legacy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Flyff Legacy

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, anime karakterleriyle renkli bir açık dünya sunan online rol yapma oyunudur.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Battleheart Legacy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu