Speed Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,101 TOPLAM İNDİRME

Speed Racing 3D oldukça keyifli bir yarış oyunudur

Speed Racing 3D bize sürücülük yeteneklerimizi konuşturabildiğimiz araba yarışları yapabilme imkanı tanıyan ve Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Speed Racing 3D benzerlerinden biraz farklı bir araba yarışı deneyimi sunmaktadır. Oyunda diğer spor arabalarla yarışmak yerine trafik ile yarışmaktayız. Oyundaki temel amacımız gaza basarak en hızlı şekilde trafikteki araçlara çarpmadan en uzun mesafeyi katetmektir. Bu mücadele her ne kadar kolay grünse de oyun ilerledikçe zorluk seviyesi ve heyecan da artmaktadır.

Speed Racing 3D oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip. Yarış arabamızı trafikteki araçlara ne kadar yakın geçirirsek o kadar çok puan ve altın topluyoruz. Oyun bize farklı ve birbirinden güzel yarış arabası seçenekleri sunmakta. Bu yarış arabalarını kazandığımız altınlarla satın alabilmekteyiz.

Oyunda yarış sırasında toplayabileceğimiz bonuslar mevcut. Bu bonuslar sayesinde arabamızı belli bir süre güçledirmemiz ve daha yüksek puan toplayabilmemiz mümkün. Oyunun grafikleri de oldukça yeterli seviyede. Görsel olarak tatmin eden oyunda sürekli değişen temalar oyuna renk katıyor.

Can Erdil Şentürk

Speed Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME
23.6 MB DOSYA BOYUTU

Speed Racing 3D ücretsiz bir yarış oyunudur

Speed Racing 3D oyun severlere farklı bir araba yarışı tecrübesi yaşatan ve iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Speed Racing 3D'de standart araba yarışlarından farklı olarak trafik ile yarışmaktayız. Amacımız gaza basarak en yüksek hızla trafikteki araçları geçmek ve en uzun mesafeyi katetmektir. Bu iş oyunun yaratıcı yapısı sayesinde daha da renkli olmakta; çünkü trafikteki araçlara daha yakın geçersek daha fazla puan ve altın topluyoruz. Topladığımız puanları ise yeni abaları satın almak için kullanabilmekteyiz.

Speed Racing 3D bize birçok farklı ve birbirinden hızlı yarış arabası seçeneği sunuyor. Oyunun grafikleri ise tatmin edici seviyede. Speed Racing 3D değişen temalara sahip ve bu temalar sayesinde oyun daha da renkli hale geliyor. Oyunda aracımızı güçlendiren ve daha çok puan toplamamızı sağlayan bonuslar da mevcut. Eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsanız Speed Racing 3D deneyebileceğiniz güzel bir alternatif.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need More Speed: Car Racing 3D

    Need More Speed: Car Racing 3D ortalama kalite sunan ücretsiz bir yarış oyunu.
  • Speed Car Racing 3D New 2014

    Speed Car Racing 3D New 2014 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hız odaklı bir araba kullanma oyunudur.
  • Built for Speed: Racing Online

    Built for Speed: Racing Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Speed Racing Drift

    Speed Racing Drift, Android tablet ve akıllı telefonlarda ücretsiz olarak oynayabileceğimiz ortalama bir yarış oyunu.
  • Speed Racing Ultimate 2 Free

    Speed Racing Ultimate 2 Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Speed Fast Racing Car

    Crazy Speed Fast Racing Car ile Android cihazınızda gerçek bir yarış atmosferine giriş yapabilirsiniz.
  • Ultimate Racing Speed Nation

    Ultimate Racing Speed Nation, yarış oyunlarından keyif alan Android sahipleri için tasarlandı.
  • Speed Car Fast Racing

    Yarış oyunundan çok koşu oyunlarını andıran dinamiklere sahip olan Speed Car Fast Racing'te mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.