SpeedyPups

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

SpeedyPups ile sevimli minik köpek yavrularını kurtarmak için mücadele veriyoruz

SpeedyPups  video oyunları tarihinde birer klasik olan Mario, Sonic veya Rayman gibi oyunlara benzerliğiyle ön plana çıkan eğlenceli bir mobil platform oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil sonsuz koşu oyunu olan SpeedyPups'ta sevimli minik köpek yavruları başrolde yer alıyor. Köpek yavrularımızın bir kısmı kötü kalpli robotlar tarafından kaçırılmıştır. Bize düşen görev ise yavru köpeklerden birini seçerek onların engelleri aşarak arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olmak. Böylece maceraya atılıyoruz ve bolca eğlence sunan bir serüvene çıkıyoruz.

SpeedyPups 16 bit görünüme sahip ve retro platform oyunlarının geleneğini sürdürmekte. Oyunda arkadaşlarımızı kurtarmak için farklı dünyaları ziyaret ederken yolumuzun üzerindeki kemikleri de topluyoruz ve en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Oldukça hızlı bir oynanışa sahip olan SpeedyPups oyunculara bolca heyecan yaşatıyor. SpeedyPups'da oyunculara büyük bölüm sonu canvarlarıyla karşılaşma imkanı da veriliyor.

SpeedyPups sevimli grafikleri, hızlı ve heyecanlı oynanışı ve bol sayıda farklı bölümüyle oyunculara uzun süren bir eğlence vaad ediyor.

Can Erdil Şentürk

SpeedyPups

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

SpeedyPups hızlı ve heyecanlı birp latform oyunudur

SpeedyPups oyunculara Mario ve Sonic gibi klasikleşmiş video oyunlardakine benzer bir yapı sunan ve retro havayı güzel bir şekilde canlandıran bir mobil platform oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz SpeedyPups'da farklı beceri oyunu türlerini birleştiren bir yapı mevcut. SpeedyPups'da robotlar tarafından kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan sevimli minik köpek yavrularına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Robotları yakalamak için farklı dünyaları ziyaret ettiğimiz oyun oldukça hızlı bir oynanışa sahip. Amacımıza ulaşmak için sürekli ilerlerken bir yandan da karşımıza çıkan engelleri aşmaya, düşmanlarımızdan sıyrılmaya, diğer yandan da yolumuz üzerindeki kemikleri toplamaya ve en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Bunların yanında kuvvetli bölüm sonu canavarları da oyuna daha fazla heyecan katıyor.

SpeedyPups Mario gibi oyunlardaki platform yapısını sonsuz koşu oyunu yapısıyla birleştirmekte başarılı bir iş çıkarıyor. 16 bit grafiklerle süslenmiş oyun retro tarzıyla da stil sahibi bir görünüm sunuyor. Çok sayıda farklı bölüme yer verilen oyunda farklı köğek yavrularından birini ana kahramanınız olarak seçebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.