SpellForce - Heroes & Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!

SpellForce - Heroes & Magic (Kahramanlar ve Sihir), gerçek zamanlı strateji ve rol yapma oyunu serisi SpellForce’un mobil platforma uyarlanan sürümü. HandyGames tarafından geliştirilen, ilk olarak Android platformuna çıkış yapan oyun, PC’den farklı olarak gerçek zamanlı değil, sıra tabanlı strateji ve taktikler sunuyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan yapım, türünün en iyilerinden.

Fantastik mobil strateji rpg oyun SpellForce - Kahramanlar ve Sihir’de kendi krallığınızı kuruyor, 13 görevli uzun soluklu macera modunda veya rastgele oluşturulmuş haritalarda yapay zeka tarafından kontrol edilen rakiplerinize karşı oynuyorsunuz. Kara Elfler, Orklar ve İnsanlar; seçilebilir üç ırk var ancak hem yanınızda savaşan hem de düşmanınız olabilecek 6 tarafsız ırk (Yaratıklar, Gölgeler, Elfler, Cüceler, Barbarlar, Troller) daha var. Irklar arasından seçiminizi yapıp öncelikli olarak ordunuzla toprakları keşfe çıkıyor, sömürülecek değerli kaynaklardan hazinelere arayışa giriyorsunuz. Tabii ki; topraklarınızı da korumanız gerekiyor. Aralarında örümcekler, gölge kabuslar, barbar savaşçılar, yaratıkların da bulunduğu düşmanlara karşı okçularınız, mancınıklarınız, şövalyeleriniz, kara elf büyücülerinizi kullanıyorsunuz.

 

Erkan Calp

SpellForce - Heroes & Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
469 MB DOSYA BOYUTU

Harika atmosfer sunan bir rol yapma oyunu

SpellForce - Heroes & Magic (Kahramanlar ve Sihir), gerçek zamanlı strateji ve rol yapma oyunu serisi SpellForce’un mobil platforma uyarlanan sürümü. iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda harika bir atmosfer yer alıyor.

HandyGames tarafından geliştirilen, ilk olarak Android platformuna çıkış yapan oyun şimdi de iOS cihazlar üzerinde oynanabilir durumda. PC’den farklı olarak gerçek zamanlı değil, sıra tabanlı strateji ve taktikler sunan oyunda ücretsiz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Türünün en iyilerinden olan oyunda kendi krallığınızı ilan ediyor ve krallığınızı geliştiriyorsunuz. 13 görevli uzun soluklu macera modunda veya rastgele oluşturulmuş haritalarda yapay zeka tarafından kontrol edilen rakiplerinize karşı oynuyorsunuz. Kara Elfler, Orklar ve İnsanlar; seçilebilir üç ırk var ancak hem yanınızda savaşan hem de düşmanınız olabilecek 6 tarafsız ırk (Yaratıklar, Gölgeler, Elfler, Cüceler, Barbarlar, Troller) daha var. Irklar arasından seçiminizi yapıp öncelikli olarak ordunuzla toprakları keşfe çıkıyor, sömürülecek değerli kaynaklardan hazinelere arayışa giriyorsunuz. Bu ve bunlar gibi pek çok zengin içeriğin yer aldığı oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tome of Heroes

    Tome of Heroes mobil oyunu strateji ve rol yapma oyun tarzlarını aynı anda bünyesinde barındıran çok oyunculu bir mobil oyundur.
  • Magic Rush: Heroes

    Magic Rush: Heroes aynı anda hem kule savunma, hem rol yapma hem de gerçek zamanlı strateji oyunu olmayı başarabilen bir yapım.
  • Dragonstone: Kingdoms

    Şehir kurma, kule savunma, PvP savaş bir arada!
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu
  • Starborn Wanderers

    Bilim-kurgu ve RPG unsurlarını birleştiren bu sıra tabanlı strateji oyununda insanlığın kaderini değiştirecek uzay pilotunu oynayacaksınız.
  • Puzzle Clash : A Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.