Spiky Trees

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Reflekslerinizi test edin.

Spiky Trees, reflekslerinizi test edebileceğiniz harika bir mobil oyun. Ketchapp’ın oyunlarını anımsatan minimalist, sade görseller sunan arcade oyunda dikey platformda kazıklara çarpmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Tek dokunmaya dayalı kolay kontrolleriyle her yerde rahatlıkla oynanabilecek, tam zaman geçirmelik bir oyun.

Geliştiricinin dikenli ağaçlar olarak adlandırdığı, bana göre kazıklarla dolu blok yığınından oluşan platformda mümkün olduğunca aşağı noktaya inme amacı taşıyor oyun. Sarı küp olarak kazıklara takılmadan aşağı inmek için boşlukları kullanıyorsunuz. Boşluk görmediğiniz noktada ekrana dokunarak platformu döndürüyor ve yolunuza kendi yarattığınız boşluktan devam ediyorsunuz. Oyunun sonu tahmin edeceğiniz üzere gelmiyor. Ne kadar uzun mesafe yaparsanız o kadar puan topluyorsunuz.

Erkan Calp

Spiky Trees

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
78.7 MB DOSYA BOYUTU

Refleksleriniz ne kadar iyi?

Spiky Trees, reflekslerinizi test eden, zorluk seviyesi mükemmel ayarlanmış minimalist arcade oyunu. Boş zamanlarınızda, arkadaşınızı beklerken veya toplu taşımada iken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz kafa yormadan zaman geçirmek için birebir, harika bir oyun.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan arcade oyunda engellerle dolu dikey platformda mümkün olduğunca aşağı inmeye çalışıyorsunuz. Geliştiricinin dikenli ağaç olarak bahsettiği kazıklı platformda yol alırken puanı toplamış oluyorsunuz. Kazık geldiği noktada dokunuş hareketiyle platformu döndürüp yolunuza devam ediyorsunuz. Aşağı indikçe tabii ki kazıklar artmaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.