SPILLZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Fizik kurallarına dayalı bir bulmaca oyunu

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan SPILLZ, fizik kurallarını kullarak yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir mobil oyundur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz oyunda blokları yok ederek zemine ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan SPILLZ, boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir oyundur. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda renkli blokları yok ederek puanlar kazanıyor ve aynı zamanda topları da yere dökmemeye çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda yıldızları da toplamanız gerekiyor. Yeni kupalar kazanarak deneyiminizi geliştirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden çılgın ve eğlenceli seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken SPILLZ'i mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız SPILLZ size göre.

SPILLZ oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

SPILLZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan SPILLZ, yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir mobil oyundur. Harika bir atmosfere sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyor ve harika zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken SPILLZ, yüksek puanlara ulaşarak ilerlediğiniz bir oyundur. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Oyunda renkli blokları yok ederek puanlar kazanıyor ve aynı zamanda da topları aşağı düşürmemeye çalışıyorsunuz. Yeni kupalar ve başarılar kazanarak yükselmeye çalıştığınız oyunda liderlik koltuğuna oturmak için mücadele ediyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan oyunu çocuklar da beğenerek oynayabilir. Bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan SPILLZ'i sakın kaçırmayın. Birbirinden çılgın ve eğlenceli seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken SPILLZ'i mutlaka denemelisiniz.

SPILLZ oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu