Spinner.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Diğer topaçları arenadan silin!

Spinner.io, diğer oyuncuların topaçlarını arenadan atma mücadelesi verdiğiniz bir mobil arcade oyunu. IO uzantılı arcade oyunlarını seviyorsanız topaçlarla nostalji yaşatan bu yapıma bir şans verin derim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 38MB boyutunda.

Çoğunlukla online oynanan, oyuncuları bir arenada buluşturan hayatta kalma temelli .io uzantılı onlarca hatta yüzlerce Android oyundan biri Spinner.io. Minimalist çekici görseller sunan arcade oyunda arenaya çıkıp topaçları devirmeye çalışıyorsunuz. Arena dışına attığınız topaçlar, hem büyümezi sağlıyor hem de gücünüze güç katıyor. Arenada dönen tek topaç olursanız oyunun kazananı oluyorsunuz. Arena dışına çıktığınız an oyuna veda ediyorsunuz. Bu arada topaçın kontrolünü eğme hareketiyle sağlıyorsunuz. Herhangi bir tuşa dokunmadan telefonun ivme ölçerini kullanarak oyunu sürdürüyorsunuz.

Erkan Calp

Spinner.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
146.3 MB DOSYA BOYUTU

Diğer topaçları arena dışına atın.

Spinner.io, topaç çevirerek eğlenen neslin keyif alarak oynayacağı online arcade oyunu. Arenaya çıkıp diğer topaçları saf dışı bırakmaya çalıştığınız eğlenceli bir mobil oyun. iOS tarafında da ücretsiz. İvme ölçer kontrol sistemini kullandığından iPhone’da oynamanızı tavsiye ederim. Zaman geçirmek için birebir mobil oyunlardan.

Durakta, otobüste, metroda, okula - işe giderken ve dönerken, misafirlikte, arkadaşınızı buluşma yerinde beklerken vakit geçirmek amaçlı iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz türde oyunlardan. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere topaçları kontrol ediyorsunuz. Birkaç oyunucuyu içine alan arenada ayakta kalan son topaç olmak için mücadele veriyorsunuz. Diğer oyuncuların topaçlarını arena dışına atarak güçleniyor ve büyüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!