Spiritwish

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici ve aksiyon dolu bir maceraya atılarak nefes kesen savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Esrarengiz olayların yaşandığı ürkütücü bir ormanda macera dolu bir serüvene atılarak zorlu görevler üstleneceğiniz ve farklı özelliklere sahip savaşçılardan güçlü bir ordu kurarak rakiplerinizle nefes kesen savaşlara katılacağınız Spiritwish, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımları ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip savaş kahramanlarını bir araya getirerek görev haritasında yer alan aksiyon bölgelerini ziyaret etmek ve karşınıza çıkan ilginç yaratıkları öldürerek seviye atlamaktır.

Savaşlarda kazandığınız ganimetleri kullanarak karakterlerinize yeni özellikler ekleyebilir ve farklı savaş malzemeleriyle donatabilirsiniz.

Oyunda kılıç, ok, balta ve daha onlarca silaha sahip güçlü savaşçılar ve her savaşçının özel kostümü yer almaktadır.

Ayrıca size karşı mücadele edecek birçok yaratık ve canavar bulunmaktadır.

Rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Spiritwish ile sizde aksiyona doyabilir ve eşsiz deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Spiritwish

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
204.3 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici ve aksiyon dolu bir maceraya atılarak nefes kesen savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Spiritwish, esrarengiz olayların gerçekleştiği ıssız bir ormana yolculuk yaparak farklı özelliklere sahip savaşçıları yöneteceğiniz ve güçlü bir ordu kurarak rakiplerinizle gerçek zamanlı savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, savaş haritasını takip ederek aksiyon dolu görevler üstlenmek ve haritadaki işaretli alanlara giderek tehlikeli yaratıkları etkisiz hale getirmektir.

Kılıç, ok, balta, mızrak ve daha onlarca ölümcül silaha sahip savaşçılardan kurulu kalabalık bir orduyu komuta ederek rakiplerinizle online klan savaşları yapabilir ve gerçek zamanlı müsabakalara çıkarak ekstra ödüller kazanabilirsiniz.

Ayrıca büyücü ve sihirbazlardan yardım alarak bölgeler arası ışınlanma işlemlerini yapabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde kendisine yer bulan ve 100 binden fazla oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Spiritwish, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indirebileceğiniz eğlenceli bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.