Splash Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Splash Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Splash Cars klasik yarış oyunlarına göre bir hayli farklı ve eğlenceli bir oynanış içeren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Splash Cars'da sürüş yeteneklerini kullanarak dünyayı renklendirmeye çalışan kahramanları yönetiyoruz. Bu işi gerçekeleştirebilmek için ise aracımıza atlıyoruz ve küçük haritalarda her köşeyi gezerek boyamaya çalışıyoruz.

Splash Cars'ın oynanışı bize ilk GTA oyunlarının kuşbakışı görünümünü hatırlatıyor. Oyunda aracımızı yukarıdan yönetirken hızlı ve heyecanlı bir polis kovalamacası tecrübesi de bizi bekliyor. Biz aracımızla herhangi bir yerin üzerinden geçtiğimizde siyah beyaz olan oyun haritasını renklendirmeye başlıyoruz. Haritayı renklendirdikçe de polisin dikkatini çekiyoruz ve polis peşimize takılıyor. Oyundaki bölümler boyunca polislere yakalanmamaya ve bütün haritayı renklendirmeye çalışıyoruz; tabi bu işi yaparken benzin miktarımıza da dikkat etmemiz gerekiyor. Benzinimiz bittiğinde haritanın belli bir oranını renklendirmiş olmamız gerekmekte.

Splash Cars'ta oyuncuları birçok farklı araba seçeneği ve güzel grafikler bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Splash Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
65.3 MB DOSYA BOYUTU

Splash Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Splash Cars heyecanlı bir polis kovalamacası deneyimini güzel grafikler ve yüksek hızla birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Splash Cars'da gri tonların hakim olduğu renksiz bir dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünyaya renk ve eğlence kazandırmak ise bize düşüyor. Bu iş için birbirinden güzel araçların şöför koltuğuna atlıyoruz ve gaza basıyoruz. Geçtiğimiz yeri renklendirirken polisler de peşimize takılıyorlar ve bizi durdurmaya çalışıyorlar.

Splash Cars'da her bölümde farklı haritaları renklendirmeye çalışıyoruz. Biz haritayı renklendirdikçe bu iş polislerin dikkatini çekiyor ve bizi kovalamaya başlıyorlar. Belli miktarda benzine sahip olduğumuz için haritanın istenen oranını bu benzin bitmeden renklendirmemiz gerekiyor. Bu iş için de polislerle mücadele ediyoruz. Her yeni bölümde de bizi daha büyük haritalar ve daha fazla polis bekliyor.

Splash Cars yapı olarak GTA serisinin kuşbakışı oynanan ilk 2 oyununu hatırlatıyor. Oyunun görsel kalitesi bu eğlenceli oynanışla birleşince ortaya güzel bir sonuç çıkıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • Blocky Cars: Traffic Rush

    Blocky Cars: Traffic Rush heyecanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Cars: Traffic Racer

    Cars: Traffic Racer ortalama kalitede bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Cars

    Pixel Cars Android cihazlar için geliştirilmiş eski atari oyunları tadında eğlenceli bir arcade yarış oyunudur.
  • Cars: Lightning League

    Cars: Lightning League, Disney animasyon filmi Cars 3'ün (Arabalar 3) mobil oyunu.
  • Tap Tap Cars

    Tap Tap Cars mobil oyununda süratle hareket eden arabaların yolda çıkmaması için reflekslerinizi konuşturun.
  • Smash Cars!

    Smash Cars!: Voodoo'nun yeni yarış oyunu adrenalin dolu!