Split Pic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME

Split Pic uygulaması ile Android cihazlarınızda kendi klonlarınızı yapabilir veya fotoğraflarınızı birleştirebilirsiniz.

Split Pic uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörü ve birden fazla resmi karıştırmanızı yahut kendinizi klonlamanızı sağlayarak oldukça özelleşmiş bir yapı sunuyor. Uygulamanın hem ücretsiz olması hem de kolay kullanılır ve bol seçenekli bir yapıya sahip olması nedeniyle eğlenceli fotoğraflar ortaya çıkarmak isteyenlerin tercih edeceğine inanıyorum.

Birbiri ile birleştirmek istediğiniz fotoğrafları seçtikten sonra uygulamada bulunan efekt ve filtreleri kullanabilir, daha sonra da zoom yapma, döndürme veya renklerle oynama gibi diğer özellikleri kullanarak onları daha da etkileyici hale getirebilirsiniz. Aynı mekan içerisinde kendinizden iki tane olmasını isterseniz de klonlama özelliği sayesinde bunu yapabiliyorsunuz.

Hem ön kameranızı hem de arka kameranızı kullanabilen uygulama, dilerseniz galerinizde yer alan fotoğrafları da kullanmanıza imkan tanıyor. Vücutlardaki yüzlerin yerlerini değiştirme gibi eğlenceli uygulamalar da Split Pic'de bulunuyor. Standart fotoğraf düzenleme uygulamaları yerine daha eğlenceli bir şeyler arıyorsanız Split Pic'i denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Split Pic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
439 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızla fotoğraflar üzerinde inanılmaz efektler uygulamanıza izin veren bu uygulamayı çok seveceksiniz.

Split Pic uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf efektlendirme ve filtreleme uygulaması. Onu diğerlerinden ayıran noktası ise sadece efekt ve filtreler değil aynı zamanda gelişmiş ve kompleks fotoğraflar üretebilme yeteneği.

Bu yetenekler arasında fotoğraflar üzerinde kendinizi klonlayabilme, beden parçalarınızı değiştirebilme, hayaletinizi yapabilme ve tüm bunları kombine ederek neredeyse sınırsız bir olanak sunma yer alıyor. İçerisinde hazır gelen temaları kullanarak size yol gösteren uygulama böylece karmaşık fotoğraflar üretirken kafanızın karışmasına engel oluyor.

Birden fazla fotoğraf çektikten sonra bunları hikaye haline getirmenize, zoom yapma ve uzaklaştırma özelliklerini kullanmanıza, ön ve arka kamera arası değişimlere, farklı yüzleri tek bir yüzde birleştirmeye ve neredeyse fotoğraftaki herşeyin detaylarıyla oynamanıza imkan veren Split Pic uygulaması aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor.

Eğer standart filtreler ve basit fotoğraflardan sıkıldıysanız kesinlikle denemenizi öneriyorum. Uygulama içerisinde ufak meblağlarla satılan geliştirmeleri alarak daha da gelişmiş seçeneklere sahip olabilir ve reklamları kaldırabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Stich

    Pic Stitch uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz.
  • Pic Perfect

    Pic Perfect, çok fazla fotoğraf çeken yada seri fotoğraf çekimi yapan Anroid kullanıcılarının mutlaka kullanması gereken yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • Pic Party

    Pic Party, popüler kolaj uygulaması Pic Collage'ın yapımcıları tarafından hazırlanan ve sosyal medya üzerinde kullanabileceğiniz özellikler ile önizleme özelliğine sahip olan başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • One Pic - Photo Frame Editor

    One Pic - Photo Frame Editor farklı çerçevelere ve filtrelere yer veren bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır
  • Pic Frames

    Pic Frames uygulamasını kullanarak kolayca fotoğraflarınıza Android cihazlarınızda çerçeveler ekleyebilirsiniz.
  • No Crop Pic

    No Crop Pic, fotoğrafları kırpma işlemine sokmadan ve kalitelerini bozmadan istediğimiz boyuta getirebilmemizi sağlıyor.
  • Pic Stitch

    Pic Stitch, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kolaj hazırlama uygulamasıdır.
  • Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid, adından da anlayacağınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kolaj yapmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.