Splitter Critters

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Splitter Critters, tamamen özgün oynanışa sahip uzay temalı bulmaca oyunu.

Splitter Critters, uzay temalı bulmaca oyunları arasında en iyisi desem yanlış olmaz sanırım. Tamamen özgün, her yaş grubunu çekebilecek kalitede keskin grafikler, modellemeler… Her yönüyle başarılı bir yapım karşımızda.

Android telefonda oynadığım özgün nadir bulmaca oyunlarından biri Splitter Critters. Oyunda uzay gemilerine binmek isteyen minik sevimli yaratıklara yardımcı oluyorsunuz. Yalnız yaratıkları uzay gemisine ulaştırma yolu biraz farklı. Ekranın belli noktalarından – ki bu her bölümde değişiyor – kesip yollarını değiştirmeniz, uzay gemisinin yakınında bekleyen canavarlarla yüz yüze gelmemelerini sağlamanız gerekiyor. Uzay gemileriyle aranızdaki tek engel elbette canavarlar değil. Her bölümde farklı bir engeli atlatmak için kafa patlatıyorsunuz.

Öğrenmesi kolay, ilerlemesi son derece zor olan harika bir bulmaca oyunu Splitter Critters. Uzay temalı oyunları seviyor, düşünmeye iten bulmaca öğeleri de olan bir yapım arıyorsanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

Splitter Critters

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Splitter Critters, Apple Tasarım ödüllü bulmaca oyunu olarak iOS platformunda öne çıkıyor.

Splitter Critters, Apple Tasarım Ödüllü bulmaca oyunu. Tamamen özgün oynanış sunmasıyla Apple editörlerinin dikkatini çekmeyi başaran yapımda minik uzaylıları gemilerine ulaştırmak için kafa yoruyoruz. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilen bu oyunu atlamayın derim.

Zaten ücretli olduğundan, reklam ve satın alım içermeyen bulmaca oyununda bir bölüm bir bölümü tutmuyor. Mekanlar, karşılaştığınız engeller, ilerleyiş şekli her bölümde değişiyor. Bölümü sonlandırmanın yolu; minik karakterleri sağsalim uzay gemisini bindirmekten geçiyor. Tabii ki uzay gemilerinin çevresinde onları sürprizler bekliyor. Bu noktada ekranın farklı noktalarından kesmeler yaparak karakterlerimizin yollarını açıyor, değiştiriyor, uzay gemilerine güvenle binmelerini sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Lane Splitter

    Lane Splitter güzel görünen bir yarış oyunudur
  • Combo Critters

    Yüzlerce farklı yaratık toplayarak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!