Splitwise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Splitwise uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dostlarınızla aranızdaki para alışverişinin tüm kaydını tutabiliyorsunuz.

Splitwise uygulaması, arkadaşlar arasındaki borç ve ödemeler dengesinin korunmasına yardımcı olabilen ilginç Android finans ve muhasebe uygulamaları arasında. Özellikle ev arkadaşlarının kendi aralarındaki para döngüsünü kontrol edebilmeleri yahut gezilerdeki masraf paylaşımı üzerine planlanmış olan uygulama, böylelikle kimsenin parasının kimsede kalmamasını sağlıyor diyebilirim. Kişisel finans uygulamaları arasına bu özelliğiyle oldukça ilginç bir şekilde giriş yapabilen uygulama, ücretsiz olarak sunuluyor ve anlaşılır, sade bir arayüzle birlikte geliyor.

Tüm kullanıcılar Splitwise içerisinde bir hesaba sahip oluyorlar ve daha sonra bu hesaplarına arkadaşlarını ekleyerek onları ödeme dengeleri içerisine dahil edebiliyorlar. Her bir kullanıcı yaptığı harcamaları harcama ekleme ekranı altından kayıt altına alıyor ve bu harcama ortak bir etkinlik altında gerçekleştirildiyse diğer kullanıcılar parayı ödeyenin masrafını karşılayacak şekilde borçlandırılıyorlar. Örneğin bir depo benzin alındıysa, herkesin depoya aynı oranda para katkısı yapması için borç miktarları otomatik olarak ekleniyor ve diğer harcamalarla bu açık kapatıldıkça varolan borçlar da düşüyorlar.

Tüm faturalar, genel harcamalar, kira, biletler gibi konularda kullanabileceğiniz Splitwise, hesap kitabı hem etkinlik bazında hem de kişiler bazında düzenleyebildiği için bireysel muhasebenin olabildiğince kolayca gerçekleştirilmesini sağlıyor. Dilerseniz ödemeler dengenizi görebileceğiniz, ödeme trendlerini inceleyebileceğiniz ve bildirimlerden de faydalanabileceğiniz uygulama, dostlarınızla arasına paranın girmesini istemiyorsanız denemeden geçmemeniz gereken araçlar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Splitwise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
20.9 MB DOSYA BOYUTU

Splitwise uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca dostlarınızla aranızdaki para alışverişinin kaydını tutabiliyorsunuz.

Splitwise uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının dostlarıyla aralarındaki para hesabının kaydını tutabilecekleri ücretsiz kişisel finans araçları arasında yer alıyor. Özellikle ev arkadaşınızla para konusunda anlaşamıyor, geziye birlikte çıktığınız arkadaşlarınızla paranın hesabını tutamıyorsanız kesinlikle göz atmanız gerekenlerden birisi. Oldukça sade bir arayüzle karmaşık bir işi kolaylıkla gerçekleştirmenize izin veren Splitwise, cebinizdeki en büyük yardımcılardan olacaktır.

Uygulamanın temel kullanım mantığı etkinlikler ve kişiler üzerinden ilerliyor. Bir etkinlikte ödeme yaptığınızda o etkinliğe katılan tüm diğer kullanıcılar sizin yaptığınız ödeme üzerinden borçlandırılıyorlar ve böylece etkinlikteki diğer kişilerin size yetişmek için ne kadar ödeme yapmaları gerektiği ortaya çıkıyor. Dilerseniz etkinlikler değil birebir kişiler üzerinden de hesap kitap yapabildiğiniz için kişilerarası muhasebe hususunda da büyük bir destek sağlayabiliyor.

Elbette bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için kendi profilinizi açmanız gerekiyor ve dostlarınız da aynı şekilde kendi hesaplarını açarak sizi arkadaş olarak kabul etmeliler. Aktif bir şekilde çalışmak için internet bağlantısı gerektiren Splitwise, 3G üzerinden bile hatırı sayılır bir internet tüketimi gerçekleştirmediği için her an her yerden kullanılabiliyor.

Bildirim desteği de barındıran uygulama, böylelikle sizi içeren bir harcama yapıldığında, bundan hemen haberdar olmanızı sağlıyor. ABD'de yaşayan kullanıcılar ise PayPal ile hemen borçları ödeme seçeneğinden faydalanabiliyorlar ancak maalesef bu özellik şimdilik ülkemizdeki kullanıcılara açık değil.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.