splix.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz keyifli bir mobil oyun

splix.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Büyük araziler fethederek büyümeye çalıştığınız oyunda dikkatli ve hızlı olmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir mobil oyun olan splix.io, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda giderek büyüyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Blokları doldurarak yeni arazileri fethediyorsunuz. Diğer oyuncularla da mücadele etmeniz gereken oyunda kendi topraklarınızı da korumanız gerekiyor. Bu nedenle son derece dikkatli olmalı ve diğer oyunculara meydan okumalısınız. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara da tırmanabiliyorsunuz. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun arayışındaysanız splix.io tam size göre diyebilirim. Kolay bir şekilde oynayabileceğiniz splix.io oyununu sakın kaçırmayın.

splix.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

splix.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Yeni arazileri fethederek büyütebileceğiniz bir strateji oyunu

splix.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Keyifli ve sürükleyici bir kurguya sahip olan oyunda blokları doldurarak topraklarınızı genişletiyor ve diğer oyunculara meydan okuyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan splix.io, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunudur. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda blokları doldurarak ilerliyor ve topraklarınızı genişletiyorsunuz. Topraklarınızı hem koruyup hemde büyütmeniz gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Oyunda giderek büyüyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun arayışındaysanız splix.io tam size göre diyebilirim. Kolay bir şekilde oynayabileceğiniz splix.io oyununu sakın kaçırmayın.

splix.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Merger

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Army Clash

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Rocket Valley Tycoon

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Rotate

    Rotate, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir beceri oyunu.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!