Spor İzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.

Spor İzle uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden spor müsabakalarından haberdar olmanızı sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Spor İzle uygulaması, insanları yeni spor dallarıyla tanıştırmak ve yeniden keşfedilmesini sağlamayı amaçlıyor. Bulunduğunuz konuma yakın konumlarda düzenlenen spor karşılaşmalarından haberdar olmanızı sağlayan Spor İzle uygulamasında, bakanlık tarafından tescillenen özel spor tesislerine de ulaşabiliyorsunuz.

Eğer yakınınızda düzenlenen bir karşılaşma varsa bu karşılaşmaya dair tarih, adres, takım bilgisi ve konum gibi bilgilere erişebiliyorsunuz. Bunun yanında en yakın tesisleri de listeleyebileceğiniz Spor İzle uygulamasında, bu tesise ait iletişim, sorumlu kişi, güncel müsabakalar ve denetime kalan gün gibi bilgiler ile birlikte fotoğraflara da erişebiliyorsunuz. Eğer siz de bu tür etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız, Spor İzle uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Spor İzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
58.2 MB DOSYA BOYUTU

Spor İzle uygulamasında konumunuza en yakın tesiste düzenlenen spor müsabakalarını görebiliyorsunuz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza indireceğiniz Spor İzle uygulaması ile yakınınızda düzenlenen spor etkinliklerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun yeniden keşfedilmesi ve insanları yeni spor dallarıyla tanıştırmak amacıyla geliştirilen Spor İzle uygulaması ile yakınınızdaki spor karşılaşmalarından haberdar olabiliyorsunuz. Konum bilginizi kullanarak spor tesislerini listeleyen ve burada düzenlenen spor etkinliklerini gösteren uygulamada, bakanlık tarafından tescillenen spor tesislerini de inceleyebiliyorsunuz.

İlgili etkinlik hakkındaki tarih, saat, salon, takımlar vb. bilgilere ulaşabileceğiniz Spor İzle uygulamasında, faydalanmak istediğiniz spor tesisleri hakkındaki iletişim, adres, sorumlu kişi gibi bilgilere ve fotoğraflara da erişim sağlayabilirsiniz. Eğer siz de spor etkinliklerinden haberdar olmak ve yerinde seyretmek istiyorsanız, Spor İzle uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Exxen APK

    Exxen, dizi/film ve canlı spor müsabakaları sunan popüler eğlence platformu.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • HEED

    Maçları ve özel anları takip edebileceğiniz bir spor uygulaması
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.