Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.

Miami şehrinde macera ve eğlence dolu yarışlara katılabileceğiniz Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android platformda yarış kategorisinde yer alan enfes bir oyundur. 

Çizgi film tarzındaki grafik tasarımı ve etkileyici görüntü efektleri ile oldukça hoş bir görünüm sunulmaktadır. Basit kontrolleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, birbirinden güzel onlarca farklı araç yer almaktadır. Tamir ve tasarım yaparak özel arabalar oluşturabilir ve bu arabaları modifiye ederek, göz kamaştıran bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca turbo özelliği ile maksimum hıza ulaşarak yarışa devam edebilirsiniz. 

Miami şehir yarışlarında şampiyonalara katılarak, aksiyon ve macera dolu parkurlarda hünerlerinizi gösterebilirsiniz. 3 farklı yarış seçeneğinden dilediğinizi seçerek yarışa başlayabilirsiniz. Kırık köprülerin, engebeli yolların ve çeşitli engellerin yer aldığı zorlu pistlerde lüks, egzotik ve özel arabalar ile keyifli bir oyun sizleri bekliyor. 

Binlerce oyun sever tarafından beğeni toplayan ve tamamen ücretsiz olarak hizmetinize sunulan Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz benzersiz bir yarış oyunudur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Kids Cars

    Aksiyon ve macera dolu eşsiz bir yarış oyunudur.
  • Mad Cars Fury Racing

    Uçurum kenarlarında yarışacağız.
  • Funny Racing Cars

    Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Tuning Cars Racing Online

    Tuning Cars Racing Online, telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz engebeli araba yarışı oyunudur.
  • Racing Cars 3D

    Tuhaf ve sönük. Racing Cars 3 her ne kadar bu kelimeler üzerine kurulu olsa da araba yarışı sevenler için iyi bir seçenek olabilir.
  • Dirt Trackin Sprint Cars

    Rekabetçi yarışlara katılacağız.
  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • Pixel Cars

    Pixel Cars Android cihazlar için geliştirilmiş eski atari oyunları tadında eğlenceli bir arcade yarış oyunudur.