Spotify Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Spotify Kids (Android) indirin, çocuğunuz için müzikleri keşfedin. Spotify Kids Android uygulamasında çalma listeleri çocuklara özel!

Spotify Kids Android (İndir), çocuklar için müzik dinleme uygulaması. Çocuklara özel içerikler hazırlayan deneyimli kişilerin oluşturduğu çalma listeleri içeren arayüzü de basitleştirilen online müzik dinleme (müzik indirerek offline/internetsiz dinleme) uygulaması Spotify Kids Android ile çocuğunuzun dinleyeceği müzikleri daha kolay bulabileceksiniz. Spotify Kids Android uygulamasını hemen şimdi telefona indirin, sizin ayrı çocuğunuz ayrı müzik dinlemenin keyfini sürsün.

Milyonlarca şarkıya erişmemizi sağlayan dijital müzik servisi Spotify, mobil cihazlar, bilgisayar, televizyon, oyun konsolu ve daha nice platformda mevcut. Oldukça popüler olan çevrimiçi/çevrimdışı müzik dinleme servisinin çocuklar için özel olarak hazırlanmış sürümü de bulunuyor. Android için Spotify Kids uygulaması, Spotify Aile üyeliğiniz kapsamında faydalanabileceğiniz bir uygulama. Ebeveynlerin çocukları için müzik açması gerektiğinde çalma listesi arama derdinden kurtarıyor. Nickelodeon, Disney, Discovery Kids, Universal Pictures gibi saygın markalardan gelen içeriklerle dolu bir müzik uygulamasından bahsediyorum. İçeriğin yanı sıra arayüz de Spotify Android uygulamasından farklı. Çocukların özel bilişsel yetenekleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış ve eğlenceli, tanıdık, şen, ışıltılı atmosfere sahip.

Spotify Kids Android Uygulaması Özellikleri

  • Sevdikleri müzikleri kendi hesaplarıyla dinlerler
  • Uygunsuz içerikleri dinlemeden zevklerini keşfederler
  • Uzmanlar tarafından çocuklar için seçilmiş müzikleri keşfederler
  • Sadece genç dinleyiciler için hazırlanmış çalma listelerini dinlerler
Erkan Calp

Spotify Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
91.4 MB DOSYA BOYUTU

Spotify Kids iOS (İndir): Spotify Kids müzik uygulamasını iPhone/iPad'e indirin, çocuklarınız için özel çalma listelerini keşfedin.

Spotify Kids iOS (iPhone/iPad) indirin ve çocuklar için özel milyonlarca şarkı, çalma listelerini keşfedin. Online müzik dinleme platformu Spotify’ın çocuklar için içerikler hazırlayan, düzenleyen özel bir ekiple birlikte oluşturduğu Spotify Kids iOS uygulaması arayüz olarak da Spotify uygulamasından farklı. Kendiniz için ayrı çocuğunuz için ayrı müzik bulmaktan, açmaktan sıkıldıysanız iOS için Spotify Kids uygulamasını indirin, çocuklar için özel müzikleri keşfedin.

Dünyanın en çok premium abonesi bulunan dijital müzik dinleme servisi Spotify’ın içeriğini ve kullanıcı arayüzü çocuk ve gençlere özel tasarladığı ayrı uygulaması da bulunuyor. Spotify Aile üyeliği gerektiren Spotify Kids uygulamasının içeriğinin çoğunluğunu çocukların en çok izlediği çizgi filmler, animasyon filmleri ve oyuncakları tasarlayan markalar oluşturuyor. Disney, Nickelodeon, Discovery Kids, Universal Pictures gibi saygı değer markaların yanı sıra aile ve çocuk odaklı müzik servislerinden içeriklerle dolu olan Spotify Kids iPhone uygulamasının arayüzü görsel açıdan da çok farklı; capcanlı, eğlenceli, ışıltılı bir atmosfere sahip.

Spotify Kids iOS (iPhone ve iPad) Uygulaması Özellikleri

  • Çocuklar neyi sevdiklerini keşfedip beğendiklerini toplarlar
  • Uzmanlar tarafından seçilen müzik ve ses
  • Sadece çocuklar için kolay ve eğlenceli içerik
  • Çocuklarınızın erişeceği içerikleri kontrol edin
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Dinle

    TRT Dinle (Android) İndir: Ücretsiz müzik, radyo, sesli kitap ve podcast dinleme uygulaması
  • Müzik Çalar - MP3 Çalar

    Music Player - MP3 Player Android için ücretsiz MP3 çalar, MP3 dinleme uygulaması arayanlara tavsiyemizdir.
  • Rocket Player

    Android için en iyi ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması
  • BlackPlayer Music Player

    BlackPlayer Music Player uygulaması birçok özellik ile birlikte müzik dinleme keyfinizi katlıyor.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player uygulaması ile yüksek kalitede müzik dinleme keyfini çıkarabilirsiniz.