Spring Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Spring Ninja, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlısı yapan bir oyun.

Spring Ninja, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tnaımlanabilir.

Ketchapp tarafından tasarlanan bu oyun, yapımcının diğer oyunları gibi insanı bağımlısı kılıyor. Başarısızlığın getirdiği hırsla oyuncuları ekrana kilitleyen Spring Ninja'da çubuklar üzerinde ilerlemeye çalışan bir ninjanın kontrolünü ele alıyoruz.

Kntrolümüzde olan ninja olması gereken kilonun bir hayli yukarısında olduğu için yaylar yardımıyla zıplayabiliyor. Ekrana basılı tuttuğumuz süre boyunca gerilen yaylar üzerinde duran karakterin işi çok zor. En ufak bir zamanlama hatası sonucunda yeri boyluyor ve biz de tekrardan başlamak zorunda kalıyoruz. Ekrana ne kadar uzun basılı tutarsak yaylar o kadar fazla geriliyor. Kısa bastığımız zaman ise ninja kısa bir mesafe ileri zıplıyor.

Oyundaki temel amacımız mümkün olduğu kadar ileri gitmek. Bunu çubukların üzerinde tek tek ilerleyerek yapmaya çalışmaktan ziyade birkaç çubuğu tek zıplamayla geçmeye odaklanırsak daha kolay yapabiliyoruz. Çünkü ikiden fazla çubuğun üzerinden zıplarsak alacağımız puan katlanıyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Spring Ninja, eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Sık sık çıkan reklamlar keyfi törpüleyen tek detay.

Emircan Erdoğan

Spring Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Spring Ninja, tamamen ücretsiz olarak sunulan, yüksek hassasiyet gerektiren bir beceri oyunu.

Spring Ninja, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekti.

Ketchapp imzası taşıyan bu zorlu oyunda çubuklar üzerinde ilerlemeye çalışan bir ninjanın kontrolünü üstleniyoruz. Yüksek hassasiyete dayalı olan bu oyunda zamanlama çok önemli. Eğer yanlış bir zamanlama uygularsak ninja aşağı düşebiliyor. Bu da tahmin ettiğiniz gibi yenilgiyi beraberinde getiriyor. Oyundaki temel amacımız mümkün olduğunce iler gitmek.

Oyundaki ninja karakterimiz biraz kilolu olduğu için yay desteği alarak zıplayabiliyor. Karakteri zıplatmak için ekrana basılı tutuyoruz. Ninja basılı tuttuğumuz kadar ileriye zıplıyor. Eğer çok fazla basılı tutarsak karakter çok ileri gidiyor, az basılı tutarsak da yakına zıplıyor. Çubukları tutturabilmek için hassas bir denge tutturmak gerekli. İlk birkaç bölümde başarısız olmanız kuvvetle muhtemel. Kontrollere biraz alıştıktan sonra daha iyi sonuçlara imza atsak da başarımız çok uzun soluklu olmuyor.

Eğlenceli oyun yapısı çizgi film tadındaki modellemeler ile desteklenmiş. Aslında bu tasarım anlayışı çok da yabancı olmadığımız bir konsept. Çoğu beceri oyununda aynısını görmek mümkün. Zaten birkaç el oynadıktan sonra grafikler önemini kaybediyor ve oyunun zorluğu önem kazanıyor.

Eğer siz de reflekslerinize güveniyor ve bu iddianızı test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Spring Ninja'yı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Spring Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Spring Ninja, Ketchapp'ın sinir eden yapımları arasında ve Windows Phone platformunda da karşımıza çıkıyor.

Ketchapp’ın zor beceri oyunları arasında yer alan Spring Ninja, Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz sinir edici başka bir yapım. Oyunda hareket etme kabiliyeti sınırlı olan oldukça kilolu bir ninjanın kontrolünü elimize alıyoruz ve çubuklar arasında geçiş yaparak ilerliyoruz.

Çizgi film tarzı görsellere sahip beceri oyununda göbeği çıkmış ilginç görünümlü bir ninjanın yol almasına yardımcı oluyoruz. Ayaklarındaki yaylar sayesinde aralıklı çubuklardan rahatlıkla atlayabilen ninjamızı kontrol etmek başlı başına bir sorun. Platformlar arasında geçiş yapabilmek için ninjaya ne çok fazla ne çok az dokunmamız gerekiyor. Diğer bir deyişle çubuklar arasındaki mesafeyi çok iyi ölçmemiz ve ona göre hareket etmemiz gerekiyor.

Sonsuz bir oynanış sunan, puan kazanmaya yönelik oyunlardan biri olan Spring Ninja’nın kontrol mekanizması son derece zor. Ninjamız ekrana dokunuş süremize göre hareket ediyor. Fazla dokunduğumuzda atlayacağı çubuğu aşıyor, az dokunduğumuzda çubuğa yetişemiyor ve suya düşüyor. Yayın ne kadar hassas olduğunu birkaç oynayıştan sonra anlayabiliyoruz ancak yüksek puan yapmak bir yana çift haneli rakamlardan oluşan puanı görmek bile oldukça zor.

Spring Ninja, Ketchapp’ın her oyunu gibi dikkat, sabır ve mükemmel refleks üçlüsü bir arada olmadan oynayamayacağınız bir yapım. Tabiri yerinde ise Windows Phone cihazınızda kanser eden oyunlara yer veriyorsanız indirip deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Flex

    Ninja Flex, Android için geliştirilen bir tür beceri ve platform oyunudur.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Ninja Toad Academy

    Reflekslerinizi ve beceri yeteneğinizi sınayacağınız bu ninja oyununda zamanlama başarının tek anahtarı.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.