Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
531 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Stack, blok yığını oluşturmaya çalıştığınız bir Ketchapp oyunu.

Stack, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla platformda öne çıkıyor. Beceri gerektiren oyunlarla karşımıza çıkan yapımcının tüm oyunları gibi ücretsiz ve Android sistemli telefon – tabletimizde sorunsuzca oynayabiliyoruz; çok az da yer kaplayan bir oyun.

Basit görsellerle süslenen herkesin rahatlıkla oynayabileceği ancak çift haneli puanlara zar zor gelebileceği düzeyde bir beceri oyunu olan Stack, temelinde yapımcının önceki The Tower oyununa benziyor. Bu sefer kule yapmak yerine blok yığını oluşturmaya çalışıyoruz. Ucu göklere yükselen blok yığınını oluşturmak, temeli düzgün atmaktan başlıyor. Üst üste dizdiğimiz her blok çok mühim. Birini yanlış zamanlamayla tam yerine oturtmadığımız vakit blok çöküyor. Blokların git gide ufalması da oyuna heyecan katan etmenler arasında.

Erkan Calp

Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Stack, Ketchapp'ın iOS platformuna da çıkardığı ücretsiz blok dizme oyunu.

Stack, Ketchapp’ın kolay gözüken çıldırtıcı zor olmasına karşın oynamayı bırakamadığımız oyunları arasında en yenisi. iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulan oyun yapımcının The Tower oyununa oldukça benziyor. Görseller çok daha basitleştirilmiş ve zorluk düzeyi de biraz artırılmış.

iPhone ve iPad’inizde evinize giderken, çalışma arasında, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken zamanın akıp gitmesini hızlandırmak adına indirip oynayabileceğiniz türde bir oyun diyebilirim. Oyunda amacınız çapraz noktalardan çıkan blokları üst üste gelecek şekilde dizerek puan toplamak. Belli hızda gelen blokları dizmek çok basit gibi görünse de bir süre sonra çok küçük, üst üste denk getirmesi kolay olmayan blokların çıkmasıyla oyun zorlaşmaya başlıyor.

Erkan Calp

Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Stack, Ketchapp'ın popüler blok dizme oyunu.

Stack, Ketchapp’ın popüler oyunları arasında. Windows Phone platformunda resmi olarak yer almayan oyunda blokları kusursuzca dizerek en yüksek kuleyi yapmaya çalışıyoruz. Sabır ve odaklanma gerektiren oyun boş zamanlarda açıp oynanmak için son derece ideal.

Her oyunu kısa sürede binlerce indirmeye ulaşan popüler geliştirici Ketchapp’ın başımıza sardığı oyunlardan biri olan Stack’te blokları sabırla dizerek ilerliyoruz. Blokları tam üst üste getirerek olabildiğince yüksek blok yığını oluşturmak amacımız ancak bunu başarmak hiç kolay değil. Ekranın farklı noktalarından belli hızla çıkan blokları harika zamanlamayla üst üste getirmeyi başaramadığımızda bloklar küçülüyor. Yani hata kaldırmayan, pür dikkat oynanması gereken bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Stack

    Beat Stack, üst taraftan gelen blokları hızlı bir şekilde renklerine göre ayırmanızı isteyen bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Flip Stack

    Flip Stack, blokları kaydırarak kule oluşturmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Monster Stack 2

    Monster Stack 2, canavarları üst üste dengede tutmanız gereken bir Android oyunu.
  • Sliced: Zigzag Stack

    Sliced: Zigzag Stack, size verilen blokları istenilen bölümlerden geçirmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Throw Stack

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu
  • Juicy Stack

    Zevkli bir bulmaca oyunu