Stalker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,170 TOPLAM İNDİRME

Stalker, istediğiniz kişilerin tüm sosyal medya hesaplarını gösteren ve liseli genç geliştiriciler tarafından hazırlanan güzel bir uygulama.

Stalker, Android cihazlarınız üzerinde kullanarak istediğiniz kişilerin sosyal medya hesaplarına erişebileceğiniz yani Stalker'lık yapabileceğiniz bir Android uygulaması.

Uygulamanın kullanımında şu an için ufak tefek sorunlar bulunuyor. Liseli öğrenciler tarafından geliştirilen uygulama ilk olduğu için elbette bu tür hatalar olabilir fakat en kısa sürede gelecek olan güncellemeler ile uygulamanın optimize edileceğini düşünüyorum.

İstediğiniz Facebook, Instagram, Twitter, Foursquare ve diğer pek çok sosyal medya hesabını bulabilmek için sadece adınız ve soyadını yazmanız yeterli oluyor. Hemen ücretsiz olarak indirip stalkerlığa başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stalker Pro APK

    Profilinize kimlerin baktığını görmek ve çeşitli verilere ulaşmak istiyorsanız, Stalker Pro APK tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • inAnalytics - Profil Analizi

    inAnalytics - Profil Analizi Android İndir: Instagram'da takip etmeyenler, takipten çıkanlar, profile bakanları görün. Instagram için en iyi takipçi ve stalker analizi uygulaması.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.