Stampede Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvan figürlerini kontrol ederek zorlu parkurlarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Stampede Rampage, sevimli hayvanlarla birlikte zorlu parkurlarda yarışacağınız ve altın toplamak için macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eğlenceli bir oyundur.

Çizgi filmi andıran grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, hayvanat bahçesinden kaçan onlarca hayvanı kontrol ederek çeşitli engelleri aşmak ve altın toplayarak hedef bölgesine ulaşmaktır.

Rengarenk meyve blokları arasından uygun eşleştirmeleri yaparak hayvanların kilidini açmalı ve grubunuzdaki hayvan sayısını artırarak yola devam etmelisiniz.

Artarda dizilmiş hayvan topluluğunu kontrol ederek çeşitli engellerle ve tuzaklarla donatılmış zorlu parkurlarda hızla ilerlemeli ve maksimum altını toplayarak seviye atlamalısınız.

Oyunda papağan, köpek, inek, zebra, penguen ve daha onlarca farklı hayvan figürü bulunmaktadır. Ayrıca hareketli bloklar, kesik yollar ve daha onlarca engelden oluşan sayısız parkur yer almaktadır.

Macera oyunları arasında yer alan ve geniş bir kitleye hitap eden Stampede Rampage ile sevimli hayvanlarla eğlenceli parkurlarda yarışabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Stampede Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
244.7 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvan figürlerini kontrol ederek zorlu parkurlarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hayvanat bahçesinden kaçan birbirinden sevimli onlarca hayvanı kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışacağınız ve altın toplamak için mücadele edeceğiniz Stampede Rampage, mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, sevimli hayvanlardan oluşan kalabalık bir grubu kontrol ederek çeşitli engellerle ve tuzaklarla donatılmış zorlu parkurlarda yarışmak ve altın toplayarak yeni hayvanların kilidini açmaktır.

Farklı meyvelerden oluşan eşleştirme bloklarından en az 3 tanesini bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Penguen, zebra, köpek, papağan, inek, kaplan ve daha onlarca farklı hayvanı bir arada tutmalı ve kesik yollardan, hareketli bloklardan, yüksek duvarlardan oluşan zorlu parkurlarda ilerlemelisiniz. Maksimum altına ulaşarak sonraki bölümlere geçmeli ve çeşitli ödüller kazanmalısınız.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Stampede Rampage, ücretsiz olarak hizmet vere sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocky Rampage

    Çeşitli ilginç düşmanları öldürün ve Wonderpants'ı geri alın.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.