Star Wars: Galactic Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz

Star Wars: Galactic Defense oyuncuları Star Wars evrenine konuk ederek farklı bir macera yaşatan bir mobil kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Star Wars: Galactic Defense'de oyuncular hem aydınlık hem de karanlık tarafı seçebiliyorlar. Her iki tarafta kendine has savunma kulelerine ve bununla bağlantılı olarak farklı oyun yapısına sahip. Star Wars: Galactic Defense'de oyuncuların temel amacı kendilerine dalga dalga saldıran düşman birimlerini durdurmak. Bu iş için farklı savunma kulelerinin yanında ünlü Star Wars kahramanlarını kullanabiliyoruz. Bu kulelerin ve kahramanları savaş alanının üzerindeki kilit noktalara yerleştirmemiz gerekiyor.

Star Wars: Galactic Defense başlangıçta kolay bir şekilde oynanabilse de oyunda ilerledikçe zorluk seviyesi artıyor ve stratejik kararlar almamız gerekiyor. Daha güçlü hale gelen düşman saldırılarına karşı savunma kulelerimize ve kahramanlarımıza seviye atlatabiliyoruz ve onları geliştirebiliyoruz.

Star Wars: Galactic Defense'in grafiklerinin görsel olarak tatmin edici seviyede olduğu söylenebilir. Eğer rahatça oynayabileceğiniz ve eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız Star Wars: Galactic Defense'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Star Wars: Galactic Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Galactic Defense kule savunma oyunu türünde bir Star Wars oyunudur

Star Wars: Galactic Defense, daha önceden yayınlanan Star Wars oyunlarından farklı bir çizgi izleyen eğlenceli bir mobil kule savunma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Star Wars: Galactic Defense'de Star Wars evrenine konuk oluyoruz ve efsanevi savaşlar yapabilme imkanına erişiyoruz. Star Wars: Galactic Defense kule savunma oyunlarının klasik dinamiklerini güzel yeniliklerle birleştirmekte.

Star Wars: Galactic Defense'de oyuncular 2 farklı taraftan birini seçebilmekteler. Karanlık tarafı veya aydınlık tarafı seçebildiğiniz oyunda taraf tercihinize göre kullanabileceğiniz birlikler ve oynanış yapısı da değişmekte. Star Wars: Galactic Defense'de dikkat çeken en önemli özellik standart savunma kulelerinin yanında Star Wars kahramanlarını da üssünüzü savunabilmek için kullanabilmeniz. Oyuncular aynı anda 3 Star Wars kahramanını yönetebiliyorlar; kahramanların her biri farklı avantajlara ve özel yeteneklere sahip. Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi, Yoda gibi kahramanlar oyunda bizi beklemekte.

Star Wars: Galactic Defense'de üzerimize dalgalar halinde saldıran düşmanları yok ettikçe kaynak kazanıyoruz ve bu kaynakları savunma kulelerimizi geliştirmek için kullanabiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımız da seviye atlayabiliyor ve daha güçlü hale gelebiliyor. Oyunda savunma kulelerimizin ve kahramanlarımızın yeteneklerinin yanında sınırlı sayıdaki özel güçlerimizi kullanarak zor anlarda çıkış yolu oluşturabiliyoruz.

Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Aeon Wars: Galactic Conquest

    Uzayda size ihanet edenin cezasını kesin.
  • Stickman Defense: Cartoon Wars

    Stickman Defense: Cartoon Wars, çöp adamlarla birlikte savaş yapmanızı ve kendi bölgenizi savunmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Angry Birds Star Wars 2

    Android cihazlar için yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Star Wars: Imperial Assault

    Taktiksel tabanlı bir masa oyunu
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Force Collection

    Star Wars Force Collection ile Star Wars filmlerinde geçen büyük olaylara tanık olabiliyoruz