Steve - The Jumping Dinosaur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
372 TOPLAM İNDİRME

Steve - The Jumping Dinosaur mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Steve - The Jumping Dinosaur eğer mobil cihazınızda internet yokken yapabilecek bir şeyler arıyorsanız bu boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olabilecek bir dinozor oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Steve - The Jumping Dinosaur, aslında Google Chrome internet tarayıcılarımızda bir siteye bağlanamadığımızda oynayabildiğimiz klasik dinozorlu beceri oyununu mobil cihazlarımıza taşıyor. Steve - The Jumping Dinosaur'da Steve adlı bir dinozoru kontrol ederek karşımıza çıkan engelleri atlatmaya çalışıyoruz. Steve oyun boyunca sürekli koşuyor ve yolunda ilerlerken karşısına kaktüsler çıkıyor. Bu kaktüslere çarptığımızda oyun sonlandığı için zamanında ekrana dokunarak Steve'in zıplamasını sağlamamız ve kaktüsleri geçmemiz gerekiyor. Oyunda ne kadar çok kaktüs atlatırsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz.

Steve - The Jumping Dinosaur bir Widget şeklinde çalışabiliyor. Dilerseniz uygulamayı indirip oyunu kendi penceresi üzerinde oynayabiliyor, dilerseniz Android cihazınızın ana ekranı üzerinde açılan küçük bir pencere şeklinde oynayabiliyorsunuz. Bize Nokia 3310 dönemindeki oyunları hatırlatan Steve - The Jumping Dinosaur basit bir şekilde oynanabiliyor ve yüklenebildiği her mobil cihazda rahatça çalışıyor.

Can Erdil Şentürk

Steve - The Jumping Dinosaur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Steve - The Jumping Dinosaur, iPhone ve iPad'inizin kilidini açmadan oynayabileceğiniz dinozor oyunu.

Steve - The Jumping Dinosaur, Google Chrome’un gizli dinozor oyununu iOS cihazlarımıza getiren yapım. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda piksellerini saydığımız bir dinozoru kontrol ediyoruz. Amacımız dikenli çöl kaktüslerinin üzerinden zıplayarak olabildiğince yüksek puan elde etmek.

Google Chrome tarayıcıda keşfedilen dinozor oyununun iOS sürümünde dikkat çeken nokta oyunun kilit ekranından oynanabiliyor olması. Yani bu oyunu oynamak için telefon – tabletinizin kilidini açmanız gerekiyor. Doğrudan Bildirim Merkezi’nde oynayabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken Bildirim Merkezi’nde iken Düzenle ardından oyunun yanındaki + işaretine dokunmak. Bu noktadan sonra canınız sıkıldığı vakit doğrudan buradan oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunun kontrol sistemi tahmin edeceğiniz üzere basit tasarlanmış. Dinozoru kaktüslerden atlatmak için herhangi bir noktaya dokunmanız yeterli oluyor. Tabii ki kaktüslerin sıklığı bunu kolaylıkla yapmanıza engel oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Jumping

    Jungle Jumping, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Jumping Fish

    Jumping Fish, Ketchapp'ın zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmış beceri oyunlarından en yenisi ve Android'de ücretsiz.
  • Cube Jumping

    Cube Jumping, Android platformunda yerli yapım küp zıplatma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dinosaur War

    Dinosaur War eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Dinosaur Rampage - Trex

    Dinosaur Rampage - Trex ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dinazor oyunudur
  • Dinosaur Simulator

    Dinosaur Simulator, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir dinozor simülasyonu olarak tanımlanabilir.
  • Jumping Jack's Skydive

    Jumping Jack's Skydive, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz paraşütle atlama oyunu.
  • Jumping Joe!

    Jumping Joe!, kolay kontrollere sahip dikey aksiyon platform oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.