Stevie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Stevie, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal video platformu uygulamasıdır.

Stevie, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri bir sosyal video platformu uygulamasıdır.

Facebook ve Twitter hesabınız üzerinde arkadaşlarınız tarafından paylaşılan ilginç videoları ve farklı web kaynakları üzerinde paylaşılmış olan videoları ilgi alanlarınıza göre farklı kategoriler altında listeleyen uygulama oldukça farklı bir video izleme deneyimini kullanıcılarına sunmaktadır.

Uygulama üzerinde paylaşılmış olan her videonun kim tarafından paylaşıldığı, hangi sosyal medya kanalı üzerinde paylaşıldığı ve hangi içerikle birlikte paylaşıldığı gösterilmektedir.

Facebook ve Twitter hesaplarınız üzerinde yer alan video akışlarını adeta bir TV kanalı veya şovuna çeviren uygulama, sizler için en çok paylaşılan ve en iyi video içeriklerini bir araya toplamaktadır.

Aynı zamanda ilgi alanınıza göre sürekli olarak izleyebileceğiniz videoların yayınlandığı video ve müzik kanalları da uygulama üzerinde yerini almaktadır.

Farklı bir video izleme deneyimi yaşamak isteyen Android kullanıcılarının, Stevie'yi mutlaka denemelerini öneririm.

Can Çevrim

Stevie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Stevie, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir sosyal video paylaşım uygulamasıdır.

iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde kullanabilecekleri bir sosyal video paylaşım uygulaması olan Stevie, farklı kategoriler altında yer alan birçok video içeriğini kullanıcılara sunmaktadır.

Uygulamanın diğer benzer video paylaşım uygulamalarından farkı kullanıcıların Facebook ve Twitter hesapları üzerinde arkadaşları tarafından paylaşılmış olan videolar arasından en çok beğenilen ve en çok paylaşılan videoları, kullanıcıların ilgi alanlarına göre farklı kategoriler altında yayınlayarak sunmasıdır.

Stevie üzerinde paylaşılan videoların hangi arkadaşlarınız tarafından, hangi sosyal medya hesabı üzerinde ve hangi içeriklerle birlikte paylaşıldığını görebilirsiniz.

Farklı olarak ilgi alanınıza göre izleyebileceğiniz videoların yayınlandığı kanallar ve yine ilgil alanınıza göre dinleyebileceğiniz müziklerin yayınlandığı kanallar da uygulama üzerinde yerini almaktadır.

 

Facebook ve Twitter hesaplarınızı adeta bir TV şovuna dönüştüren uygulama, sizler için paylaşılmış olan en iyi video içeriklerini bir araya toplayarak, sizlere farklı bir video izleme deneyimi sunmaktadır.

Video izlemeyi seviyor ve sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılmış olan en iyi videoları tek yerden takip etmek istiyorsanız Stevie'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında