Stickered for Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,370 TOPLAM İNDİRME

Stickered for Messenger, Facebook'un resmi fotoğraflara çıkartma ekleme uygulamasıdır

Stickered for Messenger uygulaması, Android telefon ve tabletlerinde Facebook Messenger uygulamasını kullananların hoşuna gidecek bir fotoğraflara etiket, sticker ekleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Hem çok kolay kullanımı hem de geniş seçeneklere sahip olması sayesinde uygulamanın neredeyse tüm Facebook Messenger kullanıcıları tarafından beğenileceğini düşünüyorum. Ücretsiz olarak sunulması ise tabii ki herkesin problemsiz bir şekilde mobil cihazına yüklemesini mümkün hale getiriyor.

Uygulamanın içerisinde çok geniş bir sticker arşivi bulunuyor ve arşivde yer alan bu etiketleri kolayca fotoğraflarınızın üzerine yerleştirebiliyor, konumu ve boyutuyla oynayabiliyor, hatta döndürebiliyorsunuz. Ayrıca hem fotoğraf çekme esnasında hem de sonrasında ekleme seçeneklerinin de yer alması kullanıcı tercihlerine göre yeterli esnekliği sağlıyor diyebilirim.

Eğer fotoğraf sahnenizin yine de yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, biraz daha açıklamalar eklemek ve anlaşılır hale getirmek için gereken yazı yazma araçları da Stickered for Messenger içerisinde mevcut. Geçmişte çekip galerinizde sakladığınız fotoğraflar üzerinde de işlem gerçekleştirebildiğiniz için seçeneklerinizin sonsuz olduğu ise malumunuz.

Tüm düzenleme işlemleri tamamlandıktan sonra Facebook Messenger üzerinden fotoğrafı mesaj olarak gönderme seçeneği de aktif hale geliyor ve böylece arkadaşlarınıza birebir veya grup üzerinden eğlenceli görselinizi gönderebiliyorsunuz. Sticker ekleme uygulaması arayanların denemeden geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Stickered for Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME

Stickered for Messenger uygulaması ile fotoğraflarınıza çıkartma ekleyebilir, Messenger'da paylaşabilirsiniz.

Stickered for Messenger, Facebook’un Messenger kullanıcıları için hazırladığı çıkartma uygulaması. iPhone ve iPad’inizde ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz uygulama ile fotoğraflarınızı çıkartmalar ile süsleyebiliyorsunuz.

Stickered for Messenger uygulaması, Facebook Messenger uygulaması ile entegre şekilde çalışıyor. Bu sayede uygulama üzerinde yaratıcılığınızı konuşturarak oluşturduğunuz eğlenceli çıkartmalar içeren fotoğraflarınızı anında Messenger kişilerinizle paylaşabiliyorsunuz.

Onlarca farklı çıkartma içeren uygulamada çıkartmaları dilediğiniz şekilde düzenleme şansına da sahipsiniz. Çıkartmaların boyutunu, konumunu ayarlayabiliyor, fotoğrafınızın dilediğiniz yerine tabiri yerinde ise sırıtmayacak şekilde yerleştirebiliyorsunuz.

Yeni çektiğiniz fotoğraflara veya hali hazırda sakladığınız fotoğraflara çıkartma eklemenize izin veren Stickered for Messenger, iOS 8 yüklü iPhone ve iPad’lerde çalışacak şekilde tasarlandığından hem göze hoş gelen hem de kolay kullanılabilir bir arayüz ile geliyor. Fotoğraf çekme, ön ve arka kamera arasında geçiş yapma, çıkartma galerisine göz atma butonları ekranın alt tarafına konumlandırılmış ve kullanımları oldukça basit.

Stickered for Messenger Özellikleri:

  • Dilediğiniz kadar çıkartma seçin.
  • Çıkartmaları fotoğraf çekmeden veya çektikten sonra ekleyin.
  • Film rulonuzdaki fotoğrafları süsleyin.
  • Çıkartmaları fotoğraflarınıza kusursuzca ekleyin.
  • Hazırladığınız çıkartmaları Messenger’da paylaşın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Effectify for Messenger

    Facebook Messenger kullanıyorsanız bu uygulamanın içine fotoğraf düzenleme efektleri ekleme özelliğini ekleyebileceğiniz bu uygulama ile tanışın.
  • Selfied for Messenger

    Selfied for Messenger uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kendi fotoğraf emojilerinizi yaratabiliyorsunuz.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • U Messenger

    U Messenger, yazı, fotoğraf, ses ya da video gönderebileceğiniz, oldukça ilginç özelliklere sahip mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Doodle Draw for Messenger

    Doodle Draw for Messenger, Facebook Messenger uygulaması kullanıcıları için geliştirilen ve oyun tadında olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android resim çizme ve tahmin etme oyunu.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.