Stickman Skate Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME

Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.

Stickman Skate Battle, mobil cihazda oynadığım en eğlenceli kaykay sürme oyunu. Kaykay ile eğlenen çöp adamların rengarenk dünyasına giriş yaptığımız Android oyununda tek başımıza eğlencesine oynayabildiğimiz gibi birebir meydan okumalara, günlük ve haftalık turnuvalara da katılabiliyoruz.

Offline oynanabilir olması başka bir deyişle internet bağlantısı gerektirmemesiyle de beğenimi kazanan kaykay oyununda karakterler çöp adam olduğundan mekanlar da ona göre dizayn edilmiş. Kaykay sürdüğümüz yerler olabildiğince detaylı ve göze hoş geliyor. Profesyonel kaykaycılar gibi hareket eden, birbirinden zorlu hareketleri ustalıkla yapabilen 22 karakter mevcut. Favori kaykaycımızla yarışabildiğimiz 10 park bulunmakta.

Tam kontrolcü desteğinin yanında Android TV ve Nvidia Shield desteği sunan kaykay oyununda dünya genelinde oyuncularla kapıştığımız etkinlik alanı da yer almakta.

Erkan Calp

Stickman Skate Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
411 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Skate Battle, çöp adamlarla oynadığınız ücretsiz kaykay oyunu.

Stickman Skate Battle, çöp adamları kontrol ettiğimiz kaykay oyunu. Multiplayer PvP oynama, günlük ve haftalık turnuvalar, birebir mücadeleler, meydan okumalar ve daha fazlasını sunan grafikleriyle de kalitesini gösteren eğlence dozu yüksek bir spor oyunu karşımızda.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan iPhone ve iPad uyumlu kaykay oyununda çöp adam dışında astronot, kız, hayalet gibi kaykay kullanmanın inceliklerini bilmeyen birçok ilginç karakter (toplamda 22 karakter mevcut) yer alıyor. Ancak hepsi profesyonel kaykaycıların yapabildiği hareketleri (15 özel hareket) ustalıkla sergileyebiliyor. Tabii ki karakterlerin performansı size bağlı.

Hem online hem de offline oynama seçeneği sunan Stickman Skate Battle’ı telefon ve tabletinizin yanı sıra kontrolcüyle de oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Stickman Disc Golf Battle

    Disklerinizi hazırlayın ve Disk Golf maçı deneyimine katılın.
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Shadow Skate

    Shadow Skate, gölge karakteriniz ile birlikte kaykayınıza atlayın ve akrobatik hareketler yaparak puan kazanın.
  • PEPI Skate 3D

    Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.
  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Tony Hawk's Skate Jam

    Kaykay süreceğiz.