Stonies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Taş devrinde hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Mobil platformda bizleri taş devri dönemine götürecek olan Stonies ücretsiz olarak yayınlandı. Upjers GmbH imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Stonies ile bizleri oldukça kaliteli bir ortam bekliyor.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve sürükleyici yapısı ile kısa sürede 1 milyondan fazla oyuncuyua sahip olan Stonies’de oyuncular hayatta kalabilmek için balık tutacak, ağaç kesecek, taş kıracak ve avlanacaklar.

Oyuncular avlarını pişirerek diğer aile üyeleri ile paylaşacaklar. Taş devri dönemini konu alacak olan yapımda insanlık tarihinin en eski dönemlerine yakından tanıma fırsatı elde edeceğiz. Oyuncular sevimli karakter modellemeleri ile karşımıza çıkan yapımda kendi köyümüzü inşa edecek ve yaşamaya çalışacağız. Benzersiz görevlerinde yer aldığı yapımda ses efektleri ve kusursuz grafiklerin her kesimden oyuncuğunun beğenisini kazanacak. Oyuncular farklı görevler ile bulundukları alanı keşfedecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Stonies, iki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Stonies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
295.8 MB DOSYA BOYUTU

Taş devrinde hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanan Stonies bizleri insanlık tarihinin en eski devirlerine götürecek. Taş devrine giriş yapacağımız oyunda bir simülasyon dünyası bizleri bekliyor olacak.

 Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan Stonies ile oyuncular kendi köylerini inşa ederek hayatta kalma mücadelesi verecekler. Oyuncular avlanacak, ağaçlardan silahlar yapacak, avlarını pişirecek ve bir köy yaşamı ile karşılaşacaklar. Ses ve görsel efektler ile desteklenen yapımda grafik açıları oldukça sağlam olacak. Kaliteli karakter modellemeleri ve eğlence dolu bir ortam da geçen oyun aksiyon ve gerilimden uzak bir dünyaya sahip olacak. İki farklı mobil oyuncular tarafından ilgiyle oynanan yapımda benzersiz çok sayıda görevi de başarmak için ter dökeceğiz. Upjers GmbH imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Stonies ile taş devrinde çok sayıda farklı sahne ve geniş bir harita ile karşılaşacağız.

 Oyuncular geniş bir dünyayı keşfedecek ve sürükleyici bir simülasyon dünyası ile eğlenceli anlar yaşayacaklar.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.