StormBorn

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Efsanevi savaş kahramanlarını yöneterek nefes kesen savaşlarda rol alacağınız benzersiz bir oyundur.

Destansı savaşlarda rol alarak dünya çapındaki güçlü oyuncularla mücadele edeceğiniz ve kendi imparatorluğunuzu kurarak dünyaya hükmedeceğiniz StormBorn, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemine sahip olan ve tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Göz alıcı grafik tasarımı ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, efsaneleşmiş savaş kahramanlarını yöneterek özel güçlerinden ve yeteneklerinden yararlanarak rakiplerinizi mağlup etmektir.

Kendi ülkenizi inşa ederek çeşitli alanlarda görev yapan ve farklı özellikler barındıran yüzlerce askeri birliği eğitebilirsiniz. Ayrıca ülkenizde altın, demir, taş ve elmas madeni açarak her türlü ekonomik ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ülkenizi savunarak çevrenizdeki imparatorlukları devirmek için harekete geçmeli ve yeni yerler fethederek seviye atlamalısınız.

Oyunda fetihlerde ve ganimet savaşlarında kullanabileceğiniz 60’dan fazla efsanevi savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca her kahramanın farklı özelliği ve silahı bulunmaktadır. Rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan StormBorn ile sizde hayalinizdeki orduyu kurarak düşmanlarınıza diz çöktürebilir ve tüm dünyaya hakim olabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

StormBorn

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
203.5 MB DOSYA BOYUTU

Efsanevi savaş kahramanlarını yöneterek nefes kesen savaşlarda rol alacağınız benzersiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan problemsiz bir şekilde oynayabileceğiniz ve haylinizdeki imparatorluğu kurarak tüm dünyaya hükmedeceğiniz StormBorn, efsanevi savaşçılardan kurulu güçlü bir orduyu yöneterek nefes kesen ganimet savaşlarına katılacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, dünyanın farklı bölgelerinde yer alan güçlü rakiplerle mücadele ederek imparatorluk savaşları yapmak ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir.

Ordunuza farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce savaş kahramanını davet edebilirsiniz. Ayrıca kendi ülkenizi inşa ederek çeşitli üretim merkezleri ve maden ocakları açarak ordu için ekonomik kaynak sağlayabilirsiniz.

Oyunda toplamda 60 farklı karakter ve her karakterin kendine has özel güçleri bulunmaktadır.

Ayrıca ganimet savaşları yapacağınız yüzlerce farklı imparatorluk ve birbirinden zorlu sayısız görev yer almaktadır. Mobil platformda rol oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren StormBorn ile sizde hayalinizdeki orduyu kurarak güçlü rakiplerle mücadele edebilir ve gücünüzü herkese kanıtlayabilirsiniz. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.