Stranger Cases

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir mobil bulmaca oyunu

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Stranger Cases, becerilerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda kilitli kapıları açmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan Stranger Cases, dedektif rolüne bürünüp delillerin peşinden koştuğunuz bir oyundur. Benzersiz bir kurguya sahip olan oyunda farklı oyun sahneleri yer alıyor. Ayrıca oynarken kahkahalara kapılabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zorlu görevleri ve bulmacaları tamamlamaya çalıştığınız Stranger Cases oyununu sakın kaçırmayın. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Stranger Cases, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Stranger Cases oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Stranger Cases

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
632 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Stranger Cases, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir bulmaca oyunudur. Birbirinden eğlenceli bölümlere sahip olan oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız bir oyun olan Stranger Cases, dedektif rolüne bürünüp delillerin peşinden koştuğunuz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda birbirinden zorlu görevleri tamamlamaya ve bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda kilitli kapıları açmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan Stranger Cases aynı zamanda benzersiz bir kurguya sahip. Ayrıca oynarken kahkahalara kapılabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Stranger Cases, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Stranger Cases oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Cold Cases : Investigation

    Farklı cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu