Street Basketball Association

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen sokak maçlarına çıkacağınız eşsiz bir basket oyunudur.

Sokak basketbolu oynayarak hünerlerinizi sergileyebileceğiniz ve nefes kesen maçlara çıkacağınız Street Basketball Association, Android ve İOS sürümleri ile sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve hassas kontrolleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zorlu basketbol turnuvalarına katılarak birincilik mücadelesi vermek ve kupa kazanarak seviye atlamaktır.

Oyunu farklı modlarda oynayabilir ve antrenman seçeneği ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Çevrimiçi özelliği sayesinde dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabilir ve adınızı zirveye yazdırabilirsiniz. 3 ayrı zorluk derecesinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve profesyonel bir basketçi olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sokak basketbolunda kullanabileceğiniz onlarca farklı karakter bulunmaktadır. Ayrıca aksiyon ve maceraya doyacağınız onlarca turnuva ve lig maçı yer almaktadır. 1 milyondan fazla basketbol hayranı tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Street Basketball Association, spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve gerçekçi tasarımı ile göz kamaştıran eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Street Basketball Association

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
162.5 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen sokak maçlarına çıkacağınız eşsiz bir basket oyunudur.

Aksiyon ve macera dolu sokak maçlarına çıkacağınız ve zorlu turnuvalarda boy göstererek güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiniz Street Basketball Association, ücretsiz olarak sunulan ve milyonlarca basketbol tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi kontrolleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi takımınızı kurarak nefes kesen sokak maçlarına çıkmak ve birinci olmak için çaba sarf etmektir.

Oyunu dilerseniz online olarak da oynayabilir ve dünyanı en güçlü oyuncularına karşı mücadele edebilirsiniz. Sokak basketbolunda karakterinizi seçerek kıyasıya maçlara çıkabilir ve maçları kazanarak yeni basketçilerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunu farklı modlarda oynayabilir ve zorluk derecesini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Eğlenceli sokak maçları ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı yeteneklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca maceraya doyacağınız onlarca zorlu turnuva ve müsabaka bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Street Basketball Association, spor oyunları arasında yer alan benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Franchise Basketball 2019

    Basketbol menajerliği yapacağız.
  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.
  • Basketball FRVR

    Eğlenceli basketbol oyunu oynayacağız.
  • Astonishing Basketball Manager 20

    Kendi takımımızı kurarak kupalar kazanmaya çalışacağız.
  • Bouncy Basketball

    Pixel grafikler eşliğinde basketbol oyunu oynayacağız.
  • Basketball Tournament

    Nefes kesen basket maçlarına katılacağınız ve fantastik hareketler yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Street Dunk 3 on 3 Basketball

    Street Dunk 3 on 3 Basketball ile heyecan dolu sokak basketbolu maçları yapabiliyoruz