Stunt Truck Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
791 TOPLAM İNDİRME

Stunt Truck Racing, fizik tabanlı yarış oyunları arasında yer alıyor ve oldukça kaliteli.

Stunt Truck Racing, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz fizik tabanlı yarış oyunlarından biri. Arazi araçlarından kamyona onlarca farklı araçla çöl, orman, kar demeden yarışlara katıldığınız oyunda kullandığınız araçların tüm parçalarını değiştirme, yenileme şansına da sahipsiniz.

Fizik tabanlı yarışı oyunu denilince akla gelen ilk isim olan Hill Climb Racing kadar başarılı bir yapım diyebileceğim Stunt Truck Racing oyununda çılgın yarışçıların kullanabildikleri araçlarla engebeli arazide yarışmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Bir yandan süreye karşı yarışmanın zorluğunu yaşarken diğer yandan her an tepe taklak gelme riskini düşündüğünüz oyunda akrobatik hareketler yaparak puanınıza puan katabiliyorsunuz. Ancak araçlar hasar aldığından (Hasar durumunda yarışa devam edebiliyorsunuz.) havada fazla uçmamanızı, mümkün olduğunca yolunuza bakmanızı öneririm.

Orman, karlı dağlar, çöl, şehir gibi çok sayıda yerde yarışma şansı sunan Stunt Truck Racing, boş zamanınızda açıp sinir olmadan keyifle oynayabileceğiniz mükemmel bir yarış oyunu. Ancak oyuna başlamadan önce oyun içi satın alımları kapatmanız öneririm. Zira oyun 66 TL’ye kadar satın alım sunuyor.

Erkan Calp

Stunt Truck Racing

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,196 TOPLAM İNDİRME

Stunt Truck Racing, Hill Climb Racing kadar başarılı bir fizik tabanlı yarış oyunu.

Stunt Truck Racing, popüler fizik tabanlı yarış oyunu Hill Climb Racing’den esinlenerek hazırlanmış bir yarış oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyun klasik araba yarışı oyunlarından oldukça farklı ve çok daha eğlenceli.

Bazen ıssız çölün ortasında, bazen şehrin göbeğinde, bazen de karlı dağlarda birbirinden ilginç tasarlanmış araçları kullandığımız bir oyun olan Stunt Truck Racing, kolay gibi görünüyor ve alışması biraz zaman alıyor. Arazi araçlarından kamyona farklı sürüş teknikleri gerektiren onlarca aracı engebeli yolda tutmak gerçekten kabiliyet isteyen bir şey. Yarışların süre bazlı olması da bonusu diyebilirim.

Gerçek zamanlı hasar alma olayının da bulunduğu oyunda araçlarınızın performansını artıran yükseltmeler yapma şansına da sahipsiniz. İster gerçek para harcayarak isterseniz de yarış sonrası kazandığınız sanal parayı kullanarak aracınızın parçalarını değiştirebiliyor ve yola daha iyi tutunmasını sağlayabiliyorsunuz.

Stunt Truck Racing, klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız deneyebileceğiniz farklı bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stuntman Steve - Stunt Racing

    Stuntman Steve - Stunt Racing çılgın akrobatik hareketler yapabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Mad Moto Racing Stunt: Bike

    Mad Moto Racing Stunt: Bike, motosikletinizle çılgınca hareketler yapabileceğiniz oldukça zevkli bir yarış oyunudur.
  • Car Stunt Racing

    Car Stunt Racing, arazi araçlarıyla yarışlara katıldığınız Android oyunu.
  • Stunt Truck Jumping

    Gazı kökleyin ve uçabileceğiniz en yüksek noktaya çıkın.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • RC Stunt Racing

    Radyo kontrollü canavar kamyonlarla yarışlara katılıyoruz.
  • Jet Truck Racing

    Jet Truck Racing, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir tır yarışı oyunudur.