Sugar Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Kendi dükkanımızı açmaya çalışacağız.

MAFT Wireless’in başarılı mobil oyunlarından bir tanesi olan Sugar Store eğlenceli oynanışı ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam diyor.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan Sugar Store ile karşımıza çıkan bulmacaları çözecek ve bazı mekanları düzenleyeceğiz. Klasik şeker patlatma oyunu olarak karşımıza çıkan yapımda aynı türdeki nesneleri yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacağız.

Oyuncular favori tatlı dükkanlarını hayata geçirebilmek için mücadele edecek, bulmacaları çözerek hamle sayısı elde edecekler. Farklı nesnelerin ve aksesuarların olduğu oyunda renkli bir oynanış yer alacak. Yapımda oyuncular aksiyon ve gerilimden uzak bir oynanış ile karşılaşacaklar.

Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapım 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanırken, Google Play’de de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Sugar Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
269.3 MB DOSYA BOYUTU

Kendi dükkanımızı açmaya çalışacağız.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda oyunculara sunulan Sugar Store bir şeker patlatma oyunudur.

Hayallerimizdeki tatlıcı dükkanını açmaya çalışacağımız oyunda birbirinden farklı bulmacalar da yer alacak. Oyuncular bu bulmacaları çözerek çeşitli aksesuarlar almaya hak kazanacak ve tatlıcı dükkanlarını geliştirmeye çalışacaklar.

100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapımda aynı türde ve renkte yer alan nesneleri bir araya getirerek yok etmeye çalışacağız. Oyuncular bu bulmacaları çözdükten sonra kendi dükkanlarını tasarlayabilecek ve diledikleri gibi düzenleyebilecekler.

Rengarenk atmosferi ve eğlenceli yapısı ile kısa sürede 100 bin oyuncuya ulaşan yapım günden güne kitlesini artırmaya da devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sugar Heroes

    Eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz ve farklı mekanlarda dolaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Street Dunk

    Basket atmaya çalışacağız.
  • Strike Force

    Uzaylıları yok edeceğiz.