Sundown: Boogie Frights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Sundown: Boogie Frights mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Sundown: Boogie Frights oyuncuları 70'li yılların renkli dünyasınbda geçen ilginç bir maceraya sürükleyen bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sundown: Boogie Frights'da 1978 yılının yaz ayında geçen bir hikaye konu alınıyor. Bu hikayede bütün olaylar bir zombi slagının ortaya çıkmasıyla başlıyor. Zombiler durmaksızın şehirleri istila ederek yayılmaya devam ederken biz kendi şehrimizi yönetmeye ve zombilere karşı korumaya çalışıyoruz. Bu maceramızda farklı kahramanların yeteneklerinden faydalanıyoruz. Jimmy adlı kahramanımız cesaretiyle öne çıkıyor ve diğer şehirlere yolculuk ederek hayatta kalan insanları bulup şehrimize getirebiliyor. Roxy ise istila altındaki şehirleri yağmalayarak kaynak elde edebiliyor. Biz ise zombilerden oluşan bir ordu kurup kahramanlarımızın işlerini kolaylaştırıyoruz.

Sundown: Boogie Frights'da şehrimizi kaynak topladıkça geliştirebiliyor ve zombilere karşı daha korunaklı hale getirebiliyoruz. Kuracağımız savunma sistemleri sayesinde zombileri toplu bir şekilde yok edebiliyoruz. Bu sistemler arasında dev disko topları, basket topları, alev topları, havan topları ve hatta inekler bile mevcut. Ayrıca 70'lerin disko kültürünü temsil eden müzikleri ve ışık efektleri gibi öğeleri zombileri oyalamak için kullanabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe üretim yaptığımız binalşarı geliştirebiliyor, şehrimizi daha güçlü hale getirebiliyor ve ordumuzda kullanabileceğimiz yeni ve daha güçlü zombilerin kilidini açabiliyoruz.

Sundown: Boogie Frights farklı bir oyun atmosferini güzel bir görünüm ile birleştiren bir strateji oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Sundown: Boogie Frights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Sundown: Boogie Frights zombi temalı bir strateji oyunudur

Sundown: Boogie Frights oyunculara renkli bir içerik sunan ve kendine özel bir atmosfer yaratmayı başarabilen bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Sundown: Boogie Frights'ta 70'li yıllara yolculuk ediyoruz ve dönemin disko ruhunu tekrar yaşayabiliyoruz. Oyunda bir zombi istilası konu alınıyor. 1978 yılının sıcak yaz aylarında ortaya çıkan bir zombi salgını tüm hızıyla yayılırken şehirler birer birer zombi istilasına yenik düşmektedir. Bize düşen görev ise kendi şehrimizin aynı kaderi paylaşmasını önlemek için gerekli önlemleri almak ve şehrimizin güvenliğini sağlamak. Bu iş için ilginç silahlara ve yollara başvurabiliyoruz.

Sundown: Boogie Frights'da 2 farklı kahraman bize şehrimizi geliştirmekte yardımcı oluyor. Jimmy hayatta kalan diüer istila mağdurlarını bularak şehrimize getirebiliyor, Roxy ise şehrimizi geliştirmek için kullanacağımız kaynakları diğer şehirleri yağmalayarak toplayabiliyor. Kahramanlarımızın bu işleri gerçekleştirebilmeleri için biz de zombileri kullanabiliyoruz ve zombi ordularımızı diğer şehirlere gönderebiliyoruz.

Sundown: Boogie Frights'ta şehrimizi savunmak için parlak disko topları, dev basketbol topları, havan topları ve hatta inekler gibi çeşitli bomba türlerini kullanabiliyoruz. Zombiler şehrinize girdiğinde ise disko toplarını ortaya salıp müziği başlatabiliyor, ışık oyunlarıyla birlikte zombileri coşturabiliyorsunuz. Bu sayede zombileri oyalayarak zaman kazanabiliyorsunuz. Kaynak topladıkça şehrinizi geliştirebilmeniz de mümkün.

Sundown: Boogie Frights göze hoş görünen grafiklere sahip olan ve içerdiği mizahla beğeninizi kazanabilecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.