Super Boost Monkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Super Boost Monkey, pedallı helipkopter kullanabilen bir maymunu kontrol ettiğiniz eğlenceli bir mobil oyun.

Super Boost Monkey, Flappy Bird tarzında sinir edici derecede zor kaliteli görsellere sahip bir Android oyunu. Üçüncü şahıs kamera açısından oynamaktan başka seçenek sunmayan oyunda pedallı helikopter kullanma yetisine sahip bir maymunun kontrolünü ele alıyoruz.

Tek dokunuşla oynanabilen diğer deyişle toplu taşıma aracında giderken bile rahatlıkla oynayabileceğimiz şekilde tasarlanmış oyunda pedallı helikopterimize atlıyor ve karşımıza çıkan tüm muzları toplamaya çalışıyoruz. Gizli laboratuvarlar, tüneller, okyanus dahil birçok dikkat çekici mekanda neden bulunduğumuzu sorgulamadan muzları toplayarak ilerliyoruz.

Görevleri tamamlamamızı isteyen oyunun kontrol sistemi basit ancak oynanışı aynı basitlikte değil. Engelleri aşmak için dokunmanız yeterli ancak dokunma sıklığını çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Daha önce Flappy Bird vb. bir oyun oynadıysanız zorlanacağınızı düşünmüyorum ancak ilk defa oynayacaksanız başlangıçta çıldıracağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

Super Boost Monkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Super Boost Monkey, iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğimiz, aksiyon odaklı bir oyun.

Super Boost Monkey, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Flappy Bird'ün TPS versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz bu oyunda ekrana bastıkça zıplayan bir maymun karakterin kontrolünü ele alıyoruz.

Oyundaki temel amacımız tehlikelerle dolu olan bölümlerde ilerleyerek muzları toplamak. Kulağa basit gibi gelse de yolculuğumuz esnasında karşımıza çok sayıda engelle karşı karşıya kalıyoruz ve bu engellere çarpmamak için hızlı refleksler sergilememiz gerekiyor.

Super Boost Monkey'de çok basit bir kontrol mekanizmasına yer veriliyor. Ekrana basmamız maymunun hareket etmesi için yeterli. Elbette ayarını çok iyi yapmamız gerekiyor. Herhangi bir yere çarpacak olursak oyun sona eriyor ve baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Oyundaki yolculuğumuz esnasında karşımıza çok sayıda güçlendirici öğe çıkıyor. Bu öğeleri toplayarak karakterimizin daha rahat yol almasını sağlayabiliyoruz. Başarılı bir karaktere sahip olan Super Boost Monkey, şayet bu tarz aksiyon ve beceri karışımı oyunlardan hoşlanıyorsanız, keyif alacağınız bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Monkey Ball Bounce

    Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.
  • Jungle Monkey Saga

    Jungle Monkey Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Jungle Monkey

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Jungle Monkey'de ormanda yolunu bulmaya çalışan bir maymuna rehberlik ediyor ve altın paraları toplamasını sağlıyoruz.
  • Monkey Ropes

    Harika bir beceri oyunu
  • Tiny Monkey Escape

    Tiny Monkey Escape, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Ninja Hero

    Super Ninja Hero, aksiyon odaklı beceri oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir oyun.
  • Monkey Boxing

    Monkey Boxing eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir dövüş oyunudur.
  • Monkey King Escape

    Monkey King Escape başarılı bir sonsuz koşu oyunudur