Super Drop Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Küp blokları basamaklardan indirerek farklı parkurlarda yarışabileceğiniz ve çeşitli engelleri aşarak hedefe ulaşabileceğiniz Super Drop Land, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

İlginç tasarımı ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zorlu parkurlarda yarışarak aşağı düşmeden blokları hedefe ulaştırmak ve farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Küp şeklindeki bir bloğu çeşitli yönlerde hareket ettirerek basamaklardan yararlanarak aşağı indirmeli ve bölümü tamamlamalısınız. Aşağı inerken sizi yemek isteyen canavarlara karşı mücadele etmeli ve onları atlatmalısınız. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda bir duvar üzerine karışı şekilde dizilmiş yüzlerce basamak yer almaktadır. Küp bloğunuzu basamaklara bırakarak dikkatli bir şekilde aşağı doğru yol almalı ve basamaklarda bulunan çeşitli ödülleri toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Toplamda 10 farklı parkurda yarışabilir ve engelleri aşarak hedefe ulaşabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Super Drop Land, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Super Drop Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Macera dolu parkurlarda yarışarak çeşitli canavarlara karşı mücadele edebileceğiniz ve basamaklardan atlayarak hedefe ulaşabileceğiniz Super Drop Land, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, duvara yerleştirilmiş yüzlerce basamaktan faydalanarak küp bloğu aşağı doğru indirmek ve farklı bölümlere ulaşmaktır. Küpü sağa ya da sola hareket ettirerek basamakların arasında ilerleyebilir ve çeşitli ödüller toplayarak hedefe ulaşabilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor toplam 10 farklı yarış parkuru bulunmaktadır. Parkurlarda sizi engellemek için tasarlanmış birçok farklı engel ve çeşitli canavarlar yer almaktadır. Küp bloğu hızlı bir şekilde aşağı indirerek canavarlardan kurtulmalı ve yeni yarış alanlarının kilidini açmalısınız.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren Super Drop Land, macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Super Hero Fight Club

    Eğlence dolu dakikalar bizleri bekliyor.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Math Land

    Dört işlem yapacağız.
  • Plumber Land

    Farklı türdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • Doofus Drop

    Çeşitli fırlatma mekanizmaları ile hızlı geçişler yapabileceğiniz ve stres atabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu