Super Phantom Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Super Phantom Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Super Phantom Cat eğer Super Mario Bros ve benzeri 8 Bit ve 16 Bit retro platform oyunlarını seviyorsanız size bu eğlenceyi mobil cihazlarınızda sunmayı başarabilecek bir platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Phantom Cat'de ana kahramanımız olan sevimli beyaz kedimiz küçüklüğünden beri bir süper olma hayali kuruyor ve nihayet beklediği gün geliyor ve dünyayı kurtarabilme şansı eline geçiyor. Bu işi gerçekleştirebilmesi için düşmanlarını yenmesi ve karşısına çıkan zorlu engelleri aşması gerekiyor. Biz de ona bu yolculuğunda eşlik ediyoruz.

Super Phantom Cat'ın oynanışı Mario'ya oldukça benziyor. Oyunda ilerlerken tuğlaları kırıyoruz, altınları topluyoruz ve boşlukların üzerinden atlıyoruz. Ayrıca düşmanlarımıza ateş ederek onlarla savaşabilmemiz de mümkün.

Super Phantom Cat retro tarza sadık kalan grafikler, sesler ve müziklerle süslenmiş bir oyun. Renkli görünüme sahip olan oyun her yaştan oyun severe hitpa ediyor.

Can Erdil Şentürk

Super Phantom Cat

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
70.7 MB DOSYA BOYUTU

Super Phantom Cat, Super Mario benzeri bir mobil platform oyunudur

Super Phantom Cat eğer klasik tarzdaki platform oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir kedi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir platform oyunu olan Super Phantom Cat'ta ana kahramanımız bir süper kahraman olmaya ve yetenekleriyle dünyayı kurtarmaya çalışan sevimli bir kedi. Kahramanımızın bu işi gerçekleştirmek için çıktığı yolculukta bize düşen görev ise onu yönlendirerek karşısına çıkan engelleri aşmasını sağlamak ve düşmanlarıyla savaşmasına yardımcı olmak. Bu macera boyunca birçok farklı bölüm bizi beklerken ölümcül tuzaklarla ve çeşitli yeteneklere sahip düşmanlarla karşılaşıyoruz.

Super Phantom Cat'ın oynanışının tıpkı Super Mario oyunlarına benzediği söylenebilir. 2 boyutlu retro tarzda grafiklere sahip olan oyunda kahramanımız ekranda yatay olarak ilerlerken tuzakların ve çukurların üzerinden atlıyor, tuplaları kırıyor ve içlerindeki değerli eşyaları topluyor, gizli yerler keşfediyor ve düşmanlarının üzerine zıplayarak onları tepeliyor. Super Phantom Cat'ın kontrolleri de oldukça basit. Kahramanınızı yönlendirmek için ekranın solundaki yönlendirme bölümünü ve ekranın sağındaki zıplama tuşunu kullanmanız yeterli.

Super Phantom Cat yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun. Eğer aile üyelerinizle birlikte boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Super Phantom Cat güzel bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Phantom Cat 2

    Kedili süper eğlenceli bir platform oyunu
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu
  • Cat War2

    Cat War2 önceki bölüme göre zenginleştirilmiş içerikleriyle öne çıkıyor ve oyunseverlere aksiyon dolu bir macera vaat ediyor.