Superfarmers

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Süper kahramanlarla dolu eşsiz bir çiftlik kurabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyuncularla buluşan Superfarmers, süper kahramanların yer aldığı eşsiz bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, tam teçhizatlı bir çiftlik inşa etmek ve onlarca farklı ürün yetiştirerek para kazanmaktır. Çeşitli meyve ve sebzeler ekerek hasattan elde ettiğiniz ürünleri satabilirsiniz. İnekler besleyebilir ve sütlerinden yararlanabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve keyif verici bölümleri ile eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde çiftliğinize kurabileceğiniz ahır, tarla, süt üretim tesisleri, buğday değirmenleri ve daha birçok farklı üretim alanı yer almaktadır. Size verilen görevleri yerine getirerek çiftliğinizi geliştirebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede yeni üretim araçlarının ve farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan Superfarmers, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken kaliteli bir oyundur. Sizde bu oyun ile hayalinizdeki çiftliği kurabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Superfarmers

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
299.5 MB DOSYA BOYUTU

Süper kahramanlarla dolu eşsiz bir çiftlik kurabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Süper kahramanlardan yardım alarak kendi çiftliğinizi inşa edebileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz Superfarmers, yüz binlerce oyun severin tercih ettiği eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve etkileyici tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sıfırdan bir çiftlik kurarak farklı alanlarda üretim yapmak ve ürünleri pazarlayarak kazanç sağlamaktır. Oyunda çiftliğinizin bazı bölgelerine alev topları düşebilir ve bahçeleriniz hasar görebilir. Bu durumlarda süper kahramanlar imdadınıza yetişerek size yardım eder ve çiftliğinizi onarırlar.

Oyun içerisinde yer alan ahır, buğday değirmeni, süt tesisleri, tarlalar gibi çeşitli üretim alanları mevcuttur. Verilen görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeli ve seviye atlayarak farklı üretim araçlarının kilidini açmalısınız. Böylece çiftliğinizi daha geniş bir alana yayabilir ve sürekli bir gelişim sağlayarak dünyanın farklı bölgelerine ürün pazarlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Superfarmers, günün stresini atabileceğiniz ve keyifli dakikalar geçirebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.