Surface: Alone in the Mist

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların yerlerini bulabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Başrolde yer alan karakterin doğum günü partisinde gerçekleşen esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Surface: Alone in the Mist, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuzca oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, doğum günü partisinde gelişen ilginç olayları araştırmak ve kaybolan insanların yerlerini bulmaktır. Oyunda, 16 yaşına giren bir kızın doğum günü partisi esnasında aniden tüm insanların yok olmasından bahsedilmektedir. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan bu insanların peşine düşerek, olaylardaki sır perdelerini aralamalı ve her şeyi açığa çıkartmalısınız. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Ürpertici mekanlarda dolaşarak gizli nesnelere ulaşmalı ve ipucu toplamalısınız. Bölümlerde yer alan bulmacaları doğru bir şekilde çözmeli ve eşleştirmeleri yapmalısınız. Bu sayede çeşitli ipuçları yakalayabilir ve kayıp insanları bulabilirsiniz. Macera kategorisinde bulunan Surface: Alone in the Mist ile sizde eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Surface: Alone in the Mist

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların yerlerini bulabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Surface: Alone in the Mist, bir doğum günü partisinde insanların aniden yok olmasındaki gizemi çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ürkütücü mekanları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, esrarengiz olayların peşine düşerek ipuçlarına ulaşmak ve kayıp insanların yerlerini bulmaktır. Oyunun konusu, başrol kahramanı bir kızın doğum günü partisinde bir anda esrarengiz olayların gerçekleşmesi ve tüm insanların ortadan kaybolmasını içerir. Sır dolu bu olayları çözmek için farklı mekanlarda araştırmalar yapmalı ve gizli nesnelere ulaşmalısınız. Bu sayede çeşitli ipuçları yakalayabilir ve kayıp insanların izini sürebilirsiniz.

Oyunda sayısız gizli nesne ve onlarca esrarengiz olay bulunmaktadır. Ayrıca olayları çözmenizde yardımcı olacak yüzlerce ipucu yer almaktadır. Bulmacaları yaparak ipucu toplayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda hizmet veren Surface: Alone in the Mist, maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surface: Return to Another World

    Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.
  • Murder in the Alps

    Mobil platformda eğlenceli anlar bizleri bekliyor.
  • Novoland:The Castle In The Sky

    MMO dünyasında savaşacağız.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • The Mooseman

    Karanlık bir dünyada ilerlemeye çalışacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.