Survival Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan Survival Mobile, oyunculara eğlence dolu vakitler vadediyor.

Grafikleri bakımından etkileyici olan oyunda, belirli görevleri yerine getiriyor ve oyun içerisinde seviye atlamaya çalışıyoruz. Grafikleri bakımından oldukça hoş bir görünüme sahip olan yapım, etkileyici ses efektleri ile oyuncuların yüzünü güldürüyor. Taş çağında geçen oyun bizlere dünya çapında kıtaları keşfetme şansı veriyor.

Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağımız oyunda, 3D grafikler bulunuyor. Oldukça geniş bir haritaya sahip olan yapım da bizleri hem eğlenceli hem de aksiyon dolu dakikalar beliyor. Oyun içerisinde taş çağı konu alındığı için oyuncular mızrak ve taştan yapılmış silahlar ile dünyanın birçok yerinden oyuncular ile karşı karşıya geliyorlar. Oyun içerisindeki amacımızdan bahsedecek olursak, fetihler yapacak ve alanları işgal etmeye çalışacağız. Buna ek olarak oyun içerisinde dinazor ve çeşitli devasa canlılar ile de karşı karşıya gelecek ve ölümüne savaşacağız. Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım, oyuncuları aksiyona fazlasıyla doyuracak gibi görünüyor. İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Survival Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

İOS cihazınızda aksiyon dolu bir strateji oyunu oynayabilirsiniz.

Android platformunda 100 binden fazla indirmeye sahip olan Survival Mobile, İOS platformunda da oldukça geniş bir kitle tarafından oynanıyor.

Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım, taş devrini konu almaktadır. Oyuncular açık dünyada yeni kıtalar keşfedecek ve fethetmeye çalışacaklar. Oldukça başarılı grafiklere sahip olan mobil oyun, içerikleri bakımından da oldukça beğeni toplayacak gibi görünüyor. 

Oyuncular mızrak ve taştan yapılmış olan silahlar ile birbirlerine meydan okuyacak ve savaştan galip ayrılabilmek için ter dökecekler. Gerçek zamanlı olarak savaşların yaşanacağı oyunda, oldukça geniş bir atmosfer bizleri karşılıyor. Rengarenk bir dünyada mücadele edecek ve adımızı lider listesine yazdırmaya çalışacağız. Küresel anlamda oyuncuları ortak bir çatı altında birleştiren Survival Mobile, mobil platform oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur. YottaGames imzası ile mobil platformda yayınlanan yapım, oyunculara aksiyonu ve eğlenceyi iç içe sunmaktadır. Oyuncular oyun içerisinde askerlerini eğitebilecek ve geliştirebilecekler. Seviye sistemi ile daha güçlü bir konuma gelecek ve bu durumda oyundaki rekabet seviyesini arttıracaktır.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Last Day Rules: Survival

    Last Day Rules: Survival İndir (Android Oyunu): PUBG Mobile, Fortnite gibi online multiplayer hayatta kalma oyunu
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Raft Survival: Ultimate

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Mine Survival

    Zombilerden korunarak yaşam mücadelesi vereceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Winter Survival

    Kış temalı bir atmosfer de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Just Survive: Sandbox Survival

    Akıllı telefon ve tabletimizde hayatta kalmaya çalışacağız.