Sushi Bar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Sushi Bar, dünya genelinde tanınmış suşi barlar arasına girmeye çalıştığınız bir zaman yönetimi oyunu.

Sushi Bar, Japonya’da kendimize suşi restoranı açarak başladığımız, gece gündüz durmadan çalışarak işletmemizi dünya genelinde tanınır duruma getirmeye çalıştığımız zaman yönetimi üzerine uzun soluklu eğlenceli bir Android oyunu.

Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirebildiğimiz ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya geçebildiğimiz zaman yönetimi oyununda bir suşi bar işletiyoruz. Suşinin çıkış noktası Japonya’da faaliyete geçirdiğimiz işletmeyi büyütüp dünya çağında tanınanlar arasına girmek tek amacımız. Bunu başarabilmenin tek yolu ara vermeden çalışmaktan geçiyor.

Oyunda hikaye modu ve sonsuz mod olmak üzere iki seçenek karşımıza çıkıyor. Hikaye modunda oynamayı seçersek belli saatler arasında çalışıyoruz. Saatimizi doldurduğumuzda günlük kazancımızı da elde etmişsek sonraki güne merhaba diyoruz. Her gün hazırladığımız menüler farklılık gösteriyor; ilerledikçe malzeme listemizi artırıyoruz. Müşterilerimize suşinin yanında özel soslar sunmaya başlıyoruz. Diğer seçeneğimiz olan sonsuz modda mesai kavramı yok ve müşterilerimizin ardı arkası kesilmiyor. Menülerimizi soluk soluğa hazırlıyoruz.

Oyunda hangi modu seçersek seçelim işletmemize gelen müşterilerimizi memnun tutmamız gerekiyor. Beklettiğimiz her müşteri hanemize eksi, menüsünü zamanında hazırlayıp sunduğumuz her müşteri de artı getiriyor. Müşterilerin mutluluğu hem kazancımızı artıyor, hem de işletmemizi daha tanınır yapıyor.

Erkan Calp

Sushi Bar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Sushi Bar, dünya çapında tanınan suşi bar işletmecisi olmaya çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Sushi Bar, Windows Phone telefonunuzda uzun soluklu zaman yönetimi oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız sizi ekran başına kilitleyecek bir yapım. Kendi suşi barınızı açıp işletebileceğiniz oyunda Japonya, İtalya, Fransa, Çin, Amerika dahil pek çok ülkeyi gezerek en leziz soslu suşileri yapanın siz olduğunu dünya geneline göstermeye çalışıyorsunuz.

Oyuna Japonya’da suşi bar açarak başlıyorsunuz. İlk etapta hemen hazırlanabilen sosuz suşiler hazırlıyorsunuz. Gün geçtikçe çok daha fazla malzeme içeren özel soslu suşiler çıkarmaya başlıyorsunuz. Müşterileriniz her geçen gün artmaya başlıyor ve artık dünya geneline açılma kararı alıyorsunuz. Japonya’nın dışında kendinize yer ediyorsunuz. Dünya genelinde tanınan suşi bar işletmecisi unvanına sahip olduğunuzda kariyerinize son noktayı koyarak oyunu sonlandırıyorsunuz.

Bölüm bölüm ilerleyebildiğiniz hikaye modunun yanı sıra sonsuz oyun modunu da denemenizi tavsiye ederim. Sonsuz modda mesai kavramı olmadığından ve de müşterilerin ardı arkası kesilmediğinden sürekli çalışma durumundasınız ancak bu mod da hikaye modu kadar heyecanlı geçiyor. Unutmadan, hangi modda oynarsanız oynayın menülerinizi hazırlarken müşterileri fazla bekletmemeniz gerekiyor. Aksi halde tavsiye edilmiyorsunuz; dünya geneline yayılma hayalleriniz de suya düşüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Feed Me Sushi

    Feed Me Sushi, farklı türde bulunan yemek yedirme oyunlarına alternatif olarak geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir sushi yedirme oyunudur.
  • Push Sushi

    Sushi' yi çıkışa ulaştır.
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Sushi Roll 3D

    Sushi Roll 3D Android oyununda bir suşi restoranını yönetiyorsunuz.
  • SushiCo

    Canınız sushi çektiyse, SushiCo uygulaması üzerinden sipariş verebilir ya da restoranları görüntüleyebilirsiniz.
  • Bar Story

    JRPG evreni içerisinde bar işleterek müşteri memnuniyeti için ter döktüğünüz bir mobil oyun arıyorsanız Bar Story hoşunuza gidecektir.
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • My Salad Bar

    My Salad Bar'da salata servisi yapan restoranımıza gelen müşterilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.