SwappyDots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

SwappyDots uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan renkli topları eşleştirebiliyor ve onları patlatarak puan kazanabiliyorsunuz.

SwappyDots, son dönemlerde büyük bir trend haline gelen baloncuk eşleme ve patlatma oyunlardan bir tanesi ve Android akıllı telefonlar ile tabletlerde canınız sıkılıyorsa kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça sade bir görünüme sahip olan oyun, herhangi bir seviye barındırmaması ve akıcılığı ile zamanın nasıl geçtiğini anlamamanızı sağlayacak diyebilirim.

Oyunda ekranımızda beliren renkli topları, aralardaki boşlukları kullanarak hareket ettiriyor ve bu hareketlerle en az 3 aynı renkteki topu yan yana getirmeye çalışıyoruz. Tabii ki daha fazla topu yan yana getirdikçe avantajımızın ve puanımızın arttığını da belirtmek gerek. Toplar yan yana geldiklerinde patlıyorlar ve bu zaman zaman başka topları da otomatik olarak yan yana getirerek bize puan kazandırıyor.

Oyundaki siyah toplar ise birer bomba olarak nitelendiriliyorlar ve oldukça şiddetli bir şekilde patlayarak puan almamızı kolaylaştırıyorlar. Oyundaki hem zamanlı hem de adımlı oyun modu sayesinde dilerseniz rahat dilerseniz de biraz koşturmaca içerisinde oyuna dalmanız mümkün.

SwappyDots'un grafikleri ve ses öğeleri oyunun genel kalitesini yansıtmakta oldukça başarılı diyebilirim. Menü ve seçeneklerin ise kullanıcı dostu olmaları sayesinde tüm ayarları ve oyuna girişi bir kaç saniye içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz. Skorlarınızı dostlarınızla karşılaştırma gibi olanakların sunulması ise rekabeti arttırarak sizi daha iyisini yapmaya zorluyor.

Herhangi bir satın alma, reklam ya da gizli ödeme seçeneği barındırmayan SwappyDots, böylelikle çocuğunuza mobil cihazınızı verseniz bile korkmamanız için yeterli güveni sunuyor. Yeni bir baloncuk patlatma oyunu arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

SwappyDots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

SwappyDots oyunu ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan renkli topları eşleştirerek heyecanlı bir maceraya adım atabiliyorsunuz.

SwappyDots, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir renk eşleştirme ve baloncuk patlatma oyunu olarak karşımıza çıktı. Pek çok benzer oyunun aksine oldukça sürükleyici ve aralıksız bir oyun deneyimi sunmayı başaran SwappyDots, aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor ve ne kaldırılabilir reklamları ne de satın alma seçenekleriyle sizi rahatsız etmiyor.

Oyuna başladığınızda fark edebileceğiniz gibi tam 62 adet baloncuğunuz ve 1 adet boşluğa sahip oluyorsunuz. Bu boşluğu kullanarak elinizdeki baloncukları hareket ettiriyor ve aynı renkte olan 3 tanesini yan yana getirmeye çalışıyorsunuz. 3 taneden fazla baloncuğu yan yana getirerek daha fazla bonus puan kazanma ve arkadaşlarınızın önüne geçme şansınız da var. Dolayısıyla oyunun rekabeti oldukça körükleyici bir yapısının olduğunu söyleyebilirim.

Hem zamanlı hem de adımlı bir moda sahip olan oyun, böylece istediğiniz türde bir top eşleştirme oyununa sahip olmanızı sağlıyor. Oyundaki grafik ve ses öğelerinin başarılı bir şekilde hazırlanmış olmalarına bir de kolayca kullanılan menü ve seçenekler eklendiğinde, oyun boyunca sıkılmadan daha fazla puan için çaba göstereceğiniz kesin.

En yüksek puanınızı elde ettiğiniz zaman bu puanı liderler tablosuyla da paylaşabiliyor ve isterseniz tüm dünyadan kullanıcılarla kendinizi yarıştırma imkanı bulabiliyorsunuz. Oyundaki yüksek puan sağlayan bazı sürprizlerden de faydalanarak herkesi geçmeniz çok zor değil. Zira siyah bomba topları gibi bazı bonus baloncuklar, kullanıcıların en yüksek skoru elde etmesine yardımcı oluyorlar.

Yeni bir renk eşleştirme oyunu arayanlar kesinlikle denemeden geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu