Swarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
117,333 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Swarm, arkadaşlarınızla iletişime geçmenin, buluşmanın en hızlı yoludur.

Swarm, arkadaşlarınızla hızlıca iletişime geçebileceğiniz buluşma planları hazırlayabileceğiniz ve ne yaptığınızı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Tamamen Türkçe ve ücretsizdir. Buluşmaların en hızlı yolu olarak görülen Swarm yıllardır hem ülkemizde hem de dünyanın farklı noktalarında kullanılmaya devam ediliyor. Milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan başarılı mobil uygulama Swarm apk indir düzenli olarak da güncellemeler almaya devam ediyor. Ülkemizde de oldukça popüler bir konumda yer alan uygulama ile arkadaş edinebilecek, arkadaşlar ile güvenebileceksiniz.

Swarm APK Özellikleri

  • Yakınınızdaki arkadaşlarınızı kolayca bulun, onlarla hızlıca iletişime geçin.
  • Check-in'lerinizi hislerinizi ifade eden etiketlerle süsleyin.
  • Yakındaki arkadaşlarınızla buluşma ayarlayın.
  • Arkadaşlarınızın gittikleri mekanları takip edin, yeni yerler keşfedin.

Foursquare tarafından geliştirilen Swarm, hem yakınınızda hem de uzaktaki arkadaşlarınızı listeleyen ve onlarca hızlıca etkileşime geçmenize yardımcı olan bir uygulama. Popüler check-in uygulaması Foursquare ile birlikte çalışan uygulama Foursquare’e göre daha sosyal içerik sunuyor. Profilinizi Foursquare’den otomatik olarak alan Swarm 4 sekmeden oluşuyor. Ana akışınızda arkadaşlarınıza ne kadar mesafede olduğunuz gösteriliyor. 10 km, 1.5 km ve 150 metre mesafedeki arkadaşlarınızı ayrı ayrı görebiliyorsunuz. İkinci sekmede arkadaşlarınızın check-in yaptıkları mekanlar gösteriliyor. Yakındaki Planlar (Üçüncü sekme) ise arkadaşlarınızla buluşma ayarlamak için kullanacağınız bölüm. Ekranın sağ üst köşesindeki simgeye dokunarak arkadaşlarınızı bir etkinliğe davet edebiliyorsunuz. Son sekmede ise check-in bildirimleri gösteriliyor.

Modern arayüz ile gelen Swarm’ı arkadaşlarınızla iletişime geçmenin yanı sıra check-in yapmak için de kullanabiliyorsunuz. Sağ üst köşeye konumlandırılmış konum simgesine dokunarak check-in ekranına ulaşıyorsunuz. Burada yeni olan ise stickerlar. Artık bulunduğunuz konumu paylaşırken check-in’inize o an ki hislerinizi ifade eden etiketler ekleyebiliyorsunuz. Bu etiketlerin hepsi ücretsiz. Check-in sayınıza göre bu stickerların sayısı da değişiyor.

Turuncu rengin hakim olduğu, Foursquare’e göre daha modern ve sade yüzle karşımıza çıkan Swarm, arkadaşlarınızla daha kolay iletişime geçebileceğiniz, daha sosyal içerik sunan bir uygulama.

Swarm APK İndir

 Android, iOS ve WindowsPhone üzerinde ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen Swarm milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Arkadaşlarla buluşmanın ve iletişime geçmenin en kolay yolu olarak görülen başarılı uygulama Türkçe dil desteğine de sahip. Dileyen kullanıcılar hemen uygulamayı indirip kullanmaya başlayabilirler.

Erkan Calp

Swarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15,427 TOPLAM İNDİRME
17.3 MB DOSYA BOYUTU

Swarm, Foursquare tarafından geliştirilmiş yeni sosyal ağ uygulamasıdır.

Foursquare’in yeni uygulaması Swarm, dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızın aktivitelerini takip edebileceğiniz, onlarca kolay ve hızlı bir şekilde etkileşime geçebileceğiniz ücretsiz ve Türkçe dil desteği sunan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Ülkemizde de aktif şekilde kullanılan check-in uygulaması Foursquare’in yerine geçen Swarm, daha fazla sosyal içerik sunuyor. Olabildiğince sade tasarlanmış kullanıcı arayüzü ile gelen uygulama konumunu tespit ederek arkadaşlarınızın bulunduğunuz yere ne kadar uzaklıkta olduğunu gösteriyor. Çok yakınınızda olan, birkaç adım ötenizde olan veya size çok uzak olan arkadaşlarınızla ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Swarm’ın öne çıkan diğer bir özelliği de arkadaşlarınızı bulunduğunuz etkinliğe davet edebilmeniz. Yakındaki Planlar bölümünden arkadaşlarınızın etkinlik davetlerine göz atabilir veya arkadaşlarınızla buluşma ayarlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra arkadaşlarınızın check-in’leri ve check-in, beğenme ve arkadaşlık istekleri hakkında bildirimler ayrı sekmelerde gösteriliyor. Profiliniz resminize dokunarak profil sayfanızı görüntüleyebilir, kişi ekleme ve ayarlar menüsüne ulaşabilirsiniz. Profilden bahsetmişken Swarm’u kullanabilmeniz için ayrıca üyelik oluşturmanız gerekmiyor. Foursquare profil bilgileriniz uygulamaya otomatik olarak aktarılıyor ve Swarm’u hemen kullanmaya başlıyorsunuz.

Swarm’ı Foursquare’den farklı kılan diğer bir özellik ise check-in’lere eklenen sticker yani etiketler. Profil görüntünüzün yanında bulunan konum simgesine dokunduğunuzda check-in ekranı karşınıza geliyor. Ücretsiz olan bu stickerlardan dilediğinizi seçerek check-in’inize ekleyebiliyorsunuz.

Foursquare’in yeni uygulaması Swarm, iOS 7 yüklü tüm iPhone ve iPad’lerle uyumlu ve hızlı bir şekilde çalışıyor.

Erkan Calp

Swarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,606 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Swarm, Foursquare tarafından geliştirilmiş, check-in ve plan yapma uygulamasıdır.

Swarm, arkadaşlarınızla planlar yapabileceğiniz, gittiğiniz yerleri paylaşabileceğiniz yepyeni sosyal ağ uygulamasıdır. Popüler check-in uygulaması Foursquare’in yerine geçmiştir.
Foursquare tarafından geliştirilen sosyal ağ uygulaması Swarm ile arkadaşlarınızla hızlıca iletişime geçebilir, o gün için birlikte harika planlar yapabilir, ne yaptığınızı tek dokunuşla paylaşabilirsiniz.

Modern, sade ve hızlı arayüz ile gelen uygulama arkadaşlarınızın bulunduğunuz yere uzaklığını da göstermektedir. Çok yakınınızda olan arkadaşlarınızı görebilir, arama ve mesaj atma simgelerine dokunarak onlarla iletişime geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızın profillerine göz atabilir, ne zaman nerede check-in yaptıklarına bakabilir, check-in’lerini beğenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşma ayarlayabilirsiniz. Check-in’inizi harika rozetlerle süsleyebilirsiniz.

Check-in yapmayı daha kolay ve hızlı hale getiren Swarm, Foursquare ile bağlantılı olarak çalışmaktadır. Foursquare bilgilerinizi kullandığından ayrıca profil oluşturmanız gerekmiyor.

Swarm Özellikleri:

  • Yakınınızdaki arkadaşlarınızla buluşma ayarlayabilirsiniz.
  • O anda ne yaptığınızı check-in yaparak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Check-in'inizi rozetlerle süsleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlarınızın check-in'lerini beğenebilirsiniz.
  • Biri sizi eklediğinde, davet ettiğinde veya check-in'inizi beğendiğinde bildirim alırsınız.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simple Checkin for Foursquare

    Simple Checkin for Foursquare ile tek dokunuşla Swarm check-inleri yapabilirsiniz
  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Landlord APK

    Landlord APK, Foursquare Swarm ile entegre çalışan finans, ekonomi, iş yönetimi oyunu. Gayrimenkul alıp satma, coin, para üzerine harika bir simülasyon oyunu.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.