Swim Out

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü yüzme oyunu

Swim Out, karakterlerin kesik kesik hareket ettiği bulmaca oyunlarının tarzında sürükleyici bir yapım. Sıra tabanlı oynanış sunan yüzme oyununda havuzdan çıkmak için uğraş veriyorsunuz. Havuzu dolduran çok sayıda insana takılmadan bunu başarmanız gerekiyor. Birçok ödül almış bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Android platformunda bulmaca öğeleri içeren yüzme oyunu olarak karşımıza çıkan Swim Out, farklı oynanış sunmasının yanında minimalist görselleriyle kendisine çekiyor. Yüzme havuzu, nehir ve denizde yüzmeyi seven bir karakterin yerine geçtiğiniz oyunda kulaçlarınızı atarken iki kere düşünmeniz gerekiyor. Sizinle aynı yerde yüzen insanlarla asla temas etmemelisiniz. Bir şekilde değerseniz bölüme baştan başlıyorsunuz. Dalgalar, yengeçler, denizanaları ve daha birçok sürpriz sizi bekliyor.

Basit kurbağalama yüzenlerden profesyonel dalıcılara 12 farklı yüzücünün yer aldığı oyunda rahatça yüzmek, diğer yüzücüleri engellemek için kullanabileceğiniz hayat kurtaran 12 yardımcı nesne bulunmakta. Havuzun kenarında ayaklarını suya sokan, su yatağında keyif yapan insanlar için yapabileceğiniz bir şey yok ancak yüzücüler, rafting çılgınları, seabob benzeri su araçları kullananları durdurup yüzmeye devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Swim Out

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
158.9 MB DOSYA BOYUTU

Birçok ödül almış yüzme oyunu

Swim Out, iPhone ve iPad’de oynanabilen yüzme oyunlarından grafiklerinin yanında oynanışıyla ayrılıyor. Bulmaca öğeleri içeren sıra tabanlı oynanışa sahip ilginç bir yüzme oyunu.

Yüksek kalitede hayranlık uyandıran sanatsal grafiklere sahip yüzme oyununda 100 bölüm boyunca yüzücüyü sudan çıkarmak için kafa patlatıyoruz. Kimi zaman havuzda, kimi zaman denizde, kimi zaman da nehirde yüzen sporcumuz kendisiyle aynı yerde yüzen ve eğlencenin dibine vuran insanlara değmeden sudan çıkmaya çalışıyor. Kurbağalama yüzme tekniğiyle yüzen insanlardan profesyonel dalıcılara, farklı su araçları kullanan insanlardan ayağını sokarak serinleyen veya su yatağında öylece keyif yapan insanlara birçok insan karakterimize engel teşkil ediyor.

Gittikçe zorlaşan bölümler sunan bulmacalarla dolu yüzme oyununda 12 farklı yüzücü ve su tabancasından palete 12 farklı obje ile karşılaşıyoruz. Göz alıcı manzaralar eşliğinde yüzmenin keyfini çıkarıyoruz. Kafa çalıştırmaya zorlayan bulmaca oyunlarıyla yüzme oyunlarını birleştiren bu yapımı kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Odd Bot Out

    Odd Bot Out, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Let Me Out

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Piece Out

    Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Pull Him Out

    Avcının hazineye ulaşmasına yardımcı ol!
  • Out of the Void

    Out of the Void, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.