Swinging Stupendo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Swinging Stupendo, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Öncelikle iOS cihazlar için çıkan bu eğlenceli oyunu artık Android sahipleri de telefonlarında oynama şansına sahipler.

Oyunda bir akrobatı canlandırıyorsunuz ve tehlikeli hareketler yaparak insanlara bir gösteri sunmaya çalışıyorsunuz. Tabi bu esnada düşmemeye gayret etmeniz gerekiyor. Ayrıca yukarıda ve aşağıda bulunan elektrikli toplara da dikkat etmelisiniz.

Fakat oyun basitmiş gibi görünse de kolay olduğunu düşünmeyin zira en az Flappy Bird kadar zorlayıcı ve sinir bozucu olduğunu söyleyebilirim. Fakat uzaklara doğru gitmeyi başardıkça zevk almaya başlıyor ve daha çok oynmak istiyorsunuz.

Eğlenceli grafikleri ile de dikkat çeken oyun size kaçıncı performansınızda olduğunuzu da söylüyor. Böylece katettiğiniz yolu görebiliyorsunuz. Örneğin ben 15. performansımda daha henüz 140 metre gidebilmiştim.

Oyunda önemli olan parmağınızı doğru süreler boyunca basılı tutmak ve doğru anlarda ekrandan kaldırmak. Eğer bunu başarabilirseniz oyunda ilerleyebiliyorsunuz. Eğer siz de bu tarz beceri oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Swinging Stupendo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
37.5 MB DOSYA BOYUTU

Swinging Stupendo'da tehlikelerle dolu bir sirkle gösteri yapmaya çalışan bir akrobatı kontrol ediyoruz.

Swinging Stupendo, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Hem iPad hem de iPhone cihazlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunda zorlu şartlar altında sirkte gösteri yapmaya çalışan bir akrobatı kontrol ediyoruz.

Oyun tamamen sonsuz bir yapı üzerine kurulu olduğu için daima daha ileri gitme şansına sahibiz. Aslında oyunu sürükleyici kılan da bu detay. Sürekli olarak daha yüksek puanlar almak için oyunun başında adeta kilitleniyoruz. Salınım hareketiyle ilerlemeye çalışan akrobatımızın karşısında çeşitli engeller bulunuyor. Bizim amacımız ise bu engellerin hiçbirine çarpmadan yol almak ve mümkün olduğu kadar ileri gitmek.

Swinging Stupendo'da herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Tek dokunuş üzerine kurulu olan bu kontrol mekanizması görevini sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor.

Swinging Stupendo'nun en önemli özelliklerinden bir tanesi de farklı oyun modlarına sahip olması. Tekdüze bir çizgide ilerlemektense farklı oyun modları arasında geçiş yapabiliyor ve bu sayede farklı deneyimler yaşayabiliyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swinging Bunny

    Swinging Bunny, çöl adasında kalan tavşanı bitmeyen havuçlarla beslemeniz gereken bir Android oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.