SWIPECRAFT

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Kendi madenlerinizde kazı yaparak değerli ürünler çıkartmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Madencilik yaparak değerli kaynaklara ulaşmak için sürekli kazı işleri yapacağınız ve farklı özelliklere sahip işçiler çalıştırarak daha derin kazılar yapacağınız SWIPECRAFT, mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, maden çalışmaları yaparak kıymetli taşlar ve altın çıkartmak için ter dökmek ve servetinizi katlayarak yolunuza devam etmektir.

Madenlerinizde çalıştırmak için yeni işçiler kiralayarak daha fazla üretim yapabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda madenlerden çıkartabileceğiniz taş, demir, bakır, altın, elmas ve daha onlarca değerli ürün yer almaktadır. Ayrıca 10 farklı işi türü ve her işçinin kendine has kazma yöntemi bulunmaktadır.

Dilediğiniz işçi ve kazma aletlerini kullanarak maden çalışmalarında başlayabilir ve servete ulaşabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz SWIPECRAFT ile sizde yer altı kazıları yapabilir ve değerli madenlere sahip olabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

SWIPECRAFT

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
623.8 MB DOSYA BOYUTU

Kendi madenlerinizde kazı yaparak değerli ürünler çıkartmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen SWIPECRAFT, değerli madenlere ulaşmak için yer altı kazıları yapacağınız ve inanılmaz bir servete sahip olacağınız eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, yer altında bulunan değerli madenleri çıkartmak için kazı çalışmaları yapmak ve kendi madenlerinizi işleterek para kazanmaktır.

Madenlerinizde farklı özellikler barındıran işçilerden yararlanarak daha fazla üretim yapabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Kazma ile derin kazılar yaparak altın, taş, bakır ve demir gibi onlarca kıymetli madene erişebilir ve bu ürünleri pazarlayabilirsiniz.

Oyunda farklı özelliklere ve kazma yöntemlerine sahip birçok işçi yer almaktadır.

Ayrıca madenlerden çıkartacağınız altın, bakır, demir, gümüş, değerli taş, elmas, kömür ve daha yüzlerce ürün bulunmaktadır. Klasik oyunlar kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren SWIPECRAFT ile sizde kendi madenlerinizi işletebilir ve paha biçilemez ürünler çıkartarak satışa sunabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.